En Başarılı Bulduğunuz Börek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    880
  • Anket Kapalı .
Aslında 75'de çaktırmıyorum adracım :KK53::KK53: şimdi 2 oy olunca benide kafam karıştı hatta oyunuzu değiştire bastım baştan oyladım sonra :confused:
Sus çaktırma abla.İnsan hissettiği yaştadır.Hem kadının yaşı olmaz.Her daim genciz.:KK53:

35 en güzel yaşlar varya,sen daha gençsin bana göre :KK19:

Sus çaktırma abla.:KK48:Kadının yaşı yoktur.Hissettiğimiz yaştayız.:KK53:Her daim genciz güzeliz.:KK53:

allah hayırlı etsin

bu güzellikleri yaşamakta çok güzel şöyle diyelim her yaşın ayrı güzelliği var ablacım:KK68:

Amin darısı tüm evlatlarımıza olsun..
Orası muhakkak her yaşın kendi güzelliği var,10 sene önceki halimizle şimdi bile ne kadar farklı geliyor :KK60:

mesela ben:-) yeni yeni yemek yapıyorum caktiriyormuyum ne dersin:KK70: valla yemek yarışmalarında tarif öğreniyorum bişeyler yapmayı öğreniyorum bundan sonra tüm yarışmalara katilabilirim:KK70:
Yarışma bizi yemek konusunda geliştiriyor :KK45:Her defasında farklı bir şeyler öğreniyoruz :kk77: Sunumlar bile değişti :kk77:

mesela ben:-) yeni yeni yemek yapıyorum caktiriyormuyum ne dersin:KK70: valla yemek yarışmalarında tarif öğreniyorum bişeyler yapmayı öğreniyorum bundan sonra tüm yarışmalara katilabilirim:KK70:

katıl valla bak b en bir yıldır katılıyorum :KK14:tek bir birinciliğim yok :KK12: eglencesine heycanına katılıyorum :kk77:

gerçi iki yarışmaya katılamadım ama aklıma burda kaldı:KK51::KK200:

Yok gayet başarılısın canım.:KK66: Her geçen yarışma artı katıyor bize.Yeni yeni şeyler öğreniyoruz.Her yarışmada gözümüz arar artık seni.Kurtuluşun yok.:KK48:

Back
X