Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ay heyecanlandım geçenlerdede düşünüyodum bende kek börek yapsamda işyerinde kızlara denetsem diye burası daha iyi hem çok fikir alırım hemde bol bol resim atarım şanım yürür
ay heyecanlandım geçenlerdede düşünüyodum bende kek börek yapsamda işyerinde kızlara denetsem diye burası daha iyi hem çok fikir alırım hemde bol bol resim atarım şanım yürür
Ben tam öyle yaptım geçen kek yarışmasına katıldım burda sonra tepsisi alıp ise götürdüm öğle arasında tattirdim bu yarışma da da yaptığım böreği götürdüm kalanları zaten misafir de gelmişti onlara da denettirdim tamamdır yapabilirsiniz bence