En Başarılı Bulduğunuz Börek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    880
  • Anket Kapalı .
Evet yaaa bende görsem profilimde şöööyle parıl parıl parıldayan bi Madalyon ne var sanki :( Sağol pinkim senle nevreste bide hanım abla bide bana oy verenler olmasa :D deprasyona giricem :D
Yani bilmiyorum bence sert değil ama kural dışı:KK66:

Sen benim gönlümün birincisisin:KK200:
Haber vermeden yaptı, haber verseydi çuvalla koyar kaçırırdık:KK70:

Evet yaaa bende görsem profilimde şöööyle parıl parıl parıldayan bi Madalyon ne var sanki :KK43: Sağol pinkim senle nevreste bide hanım abla bide bana oy verenler olmasa :KK70: deprasyona giricem :KK70:
İnşaallah birgün seninde olur:KK60:Ben çok ciddiyim :KK53:böreğinde aklım kaldı:63:Ben yapsam böyle güzel olmaz:cry:

Yaaaa.öyle dema pinko.. Daha yeni dilimledim.. Off püf deme öyle tarifini vereyim yap bacım yaaa..
tatlı için Öff püf demem ki ben :) malzeme yok:KK12:

Evet yaaa bende görsem profilimde şöööyle parıl parıl parıldayan bi Madalyon ne var sanki :KK43: Sağol pinkim senle nevreste bide hanım abla bide bana oy verenler olmasa :KK70: deprasyona giricem :KK70:
Kıyamam ben sana:KK60:
Bir daha ki kategoride herkesi tehdit edip yarışmadan çektireyim:KK53::KK70:

Senin de olur ben inanıyorum.:KK36:Bu kadar börek içinde aklımda kalan böreklerden biri gerçekten senin böreğindi.Çok güzel görünüyor.:kk77:

Son düzenleme:
Nevreste Nevreste
bu oy patlamasini uyelere atilan ozel msjlara mi borcluyuz nevos :rolleyes: bizim.yarismalarda in cin top oynar , bi kisi oy atinca heyecanlanirdik :KK53: 100 oy ne yaa :nazar: adra adra tebrikler canim mash sana :KK200: :*

Nevreste Nevreste
bu oy patlamasini uyelere atilan ozel msjlara mi borcluyuz nevos :rolleyes: bizim.yarismalarda in cin top oynar , bi kisi oy atinca heyecanlanirdik :KK53: 100 oy ne yaa :nazar: adra adra tebrikler canim mash sana :KK200: :*
Çok iyi oldu dimi canım böyle kalabalık.:rolleyes:Teşekkür ederim.:KK200:Çok çekişmeli oluyor bence.Heyecanlı baya:)

Back
X