Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben dunden hazirim nevosum
olasi secenekler icin birer tarif buldum bile , hafta ici eve gecmek niyetindeyiz , insh onumuzdeki kategoride sizlerleyim yine
ben dunden hazirim nevosum
olasi secenekler icin birer tarif buldum bile , hafta ici eve gecmek niyetindeyiz , insh onumuzdeki kategoride sizlerleyim yine
Hayırdır neden etiketlenip geri düzenlendi bu yazı ben nerede oy istemişim ?? Lütfen dikkat edin hareketlerinize ben oy falan istemedim istemem ister verin ister vermeyin . Maksat eğlence.
Hayırdır neden etiketlenip geri düzenlendi bu yazı ben nerede oy istemişim ?? Lütfen dikkat edin hareketlerinize ben oy falan istemedim istemem ister verin ister vermeyin . Maksat eğlence.
Önce yarışmacıların link eklemesi kararı alındı.Sonra Kazen'in toplu mesaj göndermesi daha iyi olur diyerek mesaj değiştirildi.Herkese gitti o etiketleme sadece sana değil canım.