En Başarılı Bulduğunuz Börek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    880
  • Anket Kapalı .
Ya bence de güzel oldu böyle herkes oy kullanıyor bilen bilmeyen tanıyan tanımayan bence çok güzel oldu:-) ama biz sigara böreğine anlam veremedik hatta cimcimegfb bile sokta:-)

Bence tarihin çok hosta sunumunda güzel ama Biraz şans isi galiba belki bir sonraki yarışmaya biz derece yapariz:KK70:
ona bende anlam veremedim cimcime yanlış anlamasında hatta nevreste ile katılcak mısın muhabbeti yapmıştık çok istiyorsan bi sigara böreği sararım demişti :D

yeni kategori ne alemde senin istediğin ne ben köfte dedim bakalım ne olcak

ona bende anlam veremedim cimcime yanlış anlamasında hatta nevreste ile katılcak mısın muhabbeti yapmıştık çok istiyorsan bi sigara böreği sararım demişti :KK70:

Bu muhabbeti hatırlıyorum:KK70:Hafife almışım çok pişmanım:KK70:Ama sigara böreğini herkes sever:KK45:

Sorma ya cikip giriyorum bi bakiyorum bnm oy firlamis :KK57: demekki neymis illa degisik olacak die bisey yok siradan tariflerde baya rağbet goruyormus :KK73: :KK73:
ben çok şaşırdım valla sigara böreğine şu an bencede şans sana en şanslı üye diyelim özene bezene yapmaya gerek yokmuş valla

ona bende anlam veremedim cimcime yanlış anlamasında hatta nevreste ile katılcak mısın muhabbeti yapmıştık çok istiyorsan bi sigara böreği sararım demişti :KK70:

Ben bakliyat yada köfte farketmez ikiside uygun bakliyat oy verdim ama köftesi de varim:D bende demiştim ki bu sigara böreğini kimse yapmadi kolay diye :-)

Sigara böreğini konuşuyoruz ama patatesli kol böreği de aynı oyda.:rolleyes:Sessiz ve derinden geliyor.:rolleyes:

bi dahaki kategori bakliyat olup üstüne birisi kısır yapıp birinci falan olursa önce kendimi sonra onu fururum :KK70:
Vurma Kiz yapma etme elininkana bulama:KK70: senden önce ben fururum:KK70:

Sigara böreğini konuşuyoruz ama patatesli kol böreği de aynı oyda.:rolleyes:Sessiz ve derinden geliyor.:rolleyes:
Aa bak sigara börwğine bakarken onu farketmemisiz kız cimcime koş ikincilik gidiyor elden:KK70:

Back
X