En Başarılı Bulduğunuz Börek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    880
  • Anket Kapalı .
Bende öğrenirsem becerikli olabilirim ama zor şeylere cesaret edemiyorum şimdilik kolay gelen yemekler :-) ama annem çok beceriklidir inşallah ona çekmiştir diye umut ediyorum :KK70:
benim Şevkim gelince mutfakta ev işlerinde hepsinde beceriklilik geliyor ama kafam bi şeye takılır canım sıkılırsa bitkisel hayata geçiyorum mesele şu aralar çok rahatsızım yemeği eşim hazırladı yemeği yemek bile zor geldi o derece

geçen bu forumdan bi arkadaşıma gittim sabah kalkıp yaptım banyosuz ve bekletmeden ama onu buzdolabında bekletmek ve banyo yaptırmak şart kuru oluyor yoksa test etmiş oldum
ben yumuşak börek seviyorum ay yarışma için farklı bişey olsun demiştim de gerek yokmuş :)) hayal kırıklığı yaşadım :cry:
Ya Üzülme canım ya herkesin böreği güzel ve çoğu farklı oy verirken asagidaki resimlere göre veriyorlar birde mesela birde ismlerine resimde böreğin şekli az belirgin mesela senin aslında değişik yapılışı bir dahakine son resimi iyi çekelim bence birde sunumu da önemli :-)

benim Şevkim gelince mutfakta ev işlerinde hepsinde beceriklilik geliyor ama kafam bi şeye takılır canım sıkılırsa bitkisel hayata geçiyorum mesele şu aralar çok rahatsızım yemeği eşim hazırladı yemeği yemek bile zor geldi o derece
Herkes biraz öyledir canım.İyi günü olur kötü günü olur.Ben de canım isteyince mutfağa girerim.İstek yoksa hayatta elimi süremem.Geçmiş olsun neyin var?Önemli değildir inşallah.o_O

Hayırdır hasta falan mısın yoksa keyfin mi yoko_OSen farklı bir yere taşınmıştın değil mio_OYanlış hatırlamıyorsamo_OAlışamadın mı yoksa:KK19:

Ya Üzülme canım ya herkesin böreği güzel ve çoğu farklı oy verirken asagidaki resimlere göre veriyorlar birde mesela birde ismlerine resimde böreğin şekli az belirgin mesela senin aslında değişik yapılışı bir dahakine son resimi iyi çekelim bence birde sunumu da önemli :-)
yok canım üzülmüyorum sunum kötü benim niyeyse fotolar iyi çıkmadı bi dahakine eşime çektireyim :))) sunum çok önemli gerçekten

Hayırdır hasta falan mısın yoksa keyfin mi yoko_OSen farklı bir yere taşınmıştın değil mio_OYanlış hatırlamıyorsamo_OAlışamadın mı yoksa:KK19:
hem hastayım hem keyfim yok canım yıllardır gitmedigim dr kalmadı teşhis koyulmuştu çok sevinmiştim ama ağrılarımın sebebi bulunamadı bu durum psikolojimi de etkiliyor sosyal olarak bugün ilaçlı mr çektirdim o ilaç mahvetti beni
doğru hatırlıyorsun canım maşallah hafızana yeni taşındığım yeri sevdim güzel şirin bi yer nasip olursa yarın annemlere geçecim oyumuzu eski yerimizde kullanacağız

Back
X