En Başarılı Bulduğunuz Börek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    880
  • Anket Kapalı .
Hahahha tabi kizam geleneksel birseyi şipşak yaptim koydum tum borekleri alt ederdim sen olmayaydin
Adra senin madalyan varya bidene cekilsene sen yarismadan bidenede benm madalyam olsun hastayim bak ben yazik bana
Patatesli takipte seni benden önce.Ayağını kaydır onun sonra senle pazarlığa otururuz. Hem bu madalya toz oluyor durduğu yerde.Tozunu almaktan yoruldum boşver madalyayı.

Patatesli takipte seni benden önce.Ayağını kaydır onun sonra senle pazarlığa otururuz. Hem bu madalya toz oluyor durduğu yerde.Tozunu almaktan yoruldum boşver madalyayı.

Evet onu yarin cikista hallidecem
Yok ben toz kondurtadan her dk temizlerim
O degilde bu kategoride harbiden birinci yada ikincilikle tamamlarsam korkun bendn

sen daha guzellerine layiksin quzelim (corclu smiley )
pinkten korkum yok bilirsin ama yine de gormese daha iyi sanki
Sağol canım sende çok tatlısın,espirili ve eğlencelisinYüzümü güldürüyorsunPinko karşılıklı yazdıklarımızı görmesin tabi
Ne yaptınız ev işini

Evet onu yarin cikista hallidecem
Yok ben toz kondurtadan her dk temizlerim
O degilde bu kategoride harbiden birinci yada ikincilikle tamamlarsam korkun bendn
Artık her yarışmaya katılırsın dimi. Ben de son dakika katılıp sana rakip olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…