En Başarılı Bulduğunuz Börek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    880
  • Anket Kapalı .
Valla bir 7 8 versem mükemmel de 5 e de raziyim bir 10 kilo verdim ama harbi onuda hesaba katalım diyet tatlı ve yemekleri yarışması olursa süper olur bence aslında
Vay 10 kilo iyi vermişsin. 10u veren 5i de verir bence güzel fikirmis aslında,yarışma sonu bunu teklif et bence Nevreste ye

Vay 10 kilo iyi vermişsin. 10u veren 5i de verir bence güzel fikirmis aslında,yarışma sonu bunu teklif et bence Nevreste ye
Evet bencede çok mantıklı sağlıklı yaşam için hem ya harbi bayagi 2 yukarı 2 aşağı aynı yerdeyim aylardır veremiyorum daha biraz daha sabretmek lazım ya ama su aralar hiç içimden gelmiyor bu arada hayırlı olsun bebisin

Valla bir 7 8 versem mükemmel de 5 e de raziyim bir 10 kilo verdim ama harbi onuda hesaba katalım diyet tatlı ve yemekleri yarışması olursa süper olur bence aslında
Canım daha önce istenildi ama katılım olmaz diye yapmadıkAnkete eklerim istenilirse yaparız

Biraz verince kilolar takılıyor vermek zor oluyor

Ya arada bi duraklama dönemi oluyor ya belki o.döneme girmişsindir. Mevsim geçişlerinde de olur böyle,vücut dengeleri değişiyor sonuçta. Teşekkür ederim canımmm

Ya arada bi duraklama dönemi oluyor ya belki o.döneme girmişsindir. Mevsim geçişlerinde de olur böyle,vücut dengeleri değişiyor sonuçta. Teşekkür ederim canımmm
artık evinin kadını çocuklarının anası olacaksın harbi sana bundan sonra gazoz içmeyi içermeli yasakliyorum

kızlar böreğimi yaptımsonunda ama yarın konuyu açıcam çok zorlandım bi tane fotoğrafçı bulmam lazım hem yapıp hem foto çekmek çok zor

Pinko,Harbi tüm börekleri sana bıraktı biliyor musunAma neden
Kesin kilo alayım diyedir

geçen hamile değilim diyordun hamilelik takvimi eklemişsin kafam karıştı kim hamile kim değil
tebrik ederim harbi daha yolun başındasın allah saglıkla kucağına almak nasip etsin
Hamileydi de bi süre beklemek istedi ilan etmek için

Nevosumm

artık evinin kadını çocuklarının anası olacaksın harbi sana bundan sonra gazoz içmeyi içermeli yasakliyorum
aynen yaaa yiter gari azcik totom yer görsün
geçen hamile değilim diyordun hamilelik takvimi eklemişsin kafam karıştı kim hamile kim değil
tebrik ederim harbi daha yolun başındasın allah saglıkla kucağına almak nasip etsin
ya bazı belirsizlikler vardı,düşük riskim vardı. O yüzden hemen ilan etmek istemedim. Kalp atışlarını görünce dayanamadim ekledim takvimi çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…