Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Etli etsiz, bulgurlu bulgursuz ayrimi var mi diye aklımda yoresel bir tarif var . Dur sana ozeldn atayim olursa onu yaparm yoksa mercimekle katilip tum oylri kapacam gene
Bugün bazı olaylar olduAktif üyelerden biri ikinci üyelik almış ve cimcimeye oy vermişİfşa edince kim olduğunu cimcime oyu kabul etmedi
Hayırlı olsun
Tamam inşaallahBencede Salı açılsınPazartesi misafirim var
Nevreste
cicime nasılsa pro ya prokart alabiliyor ya derece yaparsa bana devretse olmaz mı hatta dereceyi kökten bana devretse mesela çok süper olur kartı bana devredebiliyorsa ona vaatlerde buluncamcimcimegfb
Bugün bazı olaylar olduAktif üyelerden biri ikinci üyelik almış ve cimcimeye oy vermişİfşa edince kim olduğunu cimcime oyu kabul etmedi
Hayırlı olsun
Tamam inşaallahBencede Salı açılsınPazartesi misafirim var
Nevreste
cicime nasılsa pro ya prokart alabiliyor ya derece yaparsa bana devreye olmaz mı hatta dereceyi kökten bana devretse mesela çok süper olur kartı bana devredebiliyorsa ona vaatlerde buluncam