En Başarılı Bulduğunuz Börek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    880
  • Anket Kapalı .
Deniz ürünü de olabilir tabi.Ne var şu an palamut,hamsi,istavrit,mezgit.Ben hamsi tava yaparım:)))

Buraya kış geldi.
ZJABWV.gif

Demek deniz ürünleri olursa katılacaksın:KK45:
Burası gece ve sabahları serin:KK51:Gündüz sıcak:21:
Hamsi kabulünüzse olur.:-)Offf ya palamut olsa ne yenirdi.:kk77:

Bugün yağdı buraya.Hırka ve çorapları giydik. :KK51:

Hamsi kabulünüzse olur.:-)Offf ya palamut olsa ne yenirdi.:kk77:

Bugün yağdı buraya.Hırka ve çorapları giydik. :KK51:
Kabul olmaz olur mu:kk77:Biz geçen sezon son zamanlar palamuta dadanmıştık:-)
Dün gece sabaha kadar yağdı:KK51:Kızları sabah kursa götürdüm bayağı serindi,öğleden sonra hava açtı ceketler çıktı:-)

Kabul olmaz olur mu:kk77:Biz geçen sezon son zamanlar palamuta dadanmıştık:-)
Dün gece sabaha kadar yağdı:KK51:Kızları sabah kursa götürdüm bayağı serindi,öğleden sonra hava açtı ceketler çıktı:-)
Palamut en sevdiğim balık.Hiç kılçığı yok bir de.:KK48: Alıştılar mı kızlar okula.Yeni okul dimi onlarınki?

Palamut en sevdiğim balık.Hiç kılçığı yok bir de.:KK48: Alıştılar mı kızlar okula.Yeni okul dimi onlarınki?
Kılçığı çok değil çocuklar zorlanmıyor:-)
Evet canım farklı bir okula gidiyorlar,eve daha yakın:KK51:Çabuk alıştılar çünkü çok samimi oldukları 2 kız ,1 erkek arkadaşları ile aynı sınıfa yazdırdık:KK45:Her derse farklı öğretmenin gelmesi çok hoşlarına gitti:KK48:Ama çok yoğunlar,bayağı geç çıkıyorlar,kursa gidiyorlar:KK47:

Kılçığı çok değil çocuklar zorlanmıyor:-)
Evet canım farklı bir okula gidiyorlar,eve daha yakın:KK51:Çabuk alıştılar çünkü çok samimi oldukları 2 kız ,1 erkek arkadaşları ile aynı sınıfa yazdırdık:KK45:Her derse farklı öğretmenin gelmesi çok hoşlarına gitti:KK48:Ama çok yoğunlar,bayağı geç çıkıyorlar,kursa gidiyorlar:KK47:
Eve yakın olması senin için de iyi olmuştur.Arkadaşlarıyla aynı sınıftalarsa uyum sorunu olmaz.Hatırlıyorum ortaokulda bizi arkadaşlarımızdan ayırmışlardı da ne ağlamıştık.:KK48: Sonra birleşmiştik yine.Arkadaş önemli.Kızlar hep kurstalar.İyi şikayet etmiyorlar Nevoş.:KK48:

Eve yakın olması senin için de iyi olmuştur.Arkadaşlarıyla aynı sınıftalarsa uyum sorunu olmaz.Hatırlıyorum ortaokulda bizi arkadaşlarımızdan ayırmışlardı da ne ağlamıştık.:KK48: Sonra birleşmiştik yine.Arkadaş önemli.Kızlar hep kurstalar.İyi şikayet etmiyorlar Nevoş.:KK48:
Ben yine durmuyorum sık sık gidiyorum:KK48:Arkadaş önemli ,birde bu devirde ailede önemli:KK51:Aileleri tanıdığımız için böyle yaptık:KK51:
Canım mecburen öyle oluyoro_OKursa gitmeyince yeterli olmuyor:-)

Ben yine durmuyorum sık sık gidiyorum:KK48:Arkadaş önemli ,birde bu devirde ailede önemli:KK51:Aileleri tanıdığımız için böyle yaptık:KK51:
Canım mecburen öyle oluyoro_OKursa gitmeyince yeterli olmuyor:-)
İnşallah emeklerinin karşılığını alırlar canım sen de onlar da.:KK36:

İnşallah emeklerinin karşılığını alırlar canım sen de onlar da.:KK36:
İnşaallah Adra'cım:KK68:
Haftanın ilk 3 günü bende onlarda çok yoruluyoruz:KK47:Gerçi ben daha çok yoruluyorum:KK51:Uykusuzluktan:KK48:Yarın kurs yok sabah erken kalkma derdi yok keyfim yerinde:KK53:

Back
X