Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kabul olmaz olur muBiz geçen sezon son zamanlar palamuta dadanmıştık
Dün gece sabaha kadar yağdıKızları sabah kursa götürdüm bayağı serindi,öğleden sonra hava açtı ceketler çıktı
Kabul olmaz olur muBiz geçen sezon son zamanlar palamuta dadanmıştık
Dün gece sabaha kadar yağdıKızları sabah kursa götürdüm bayağı serindi,öğleden sonra hava açtı ceketler çıktı
Kılçığı çok değil çocuklar zorlanmıyor
Evet canım farklı bir okula gidiyorlar,eve daha yakınÇabuk alıştılar çünkü çok samimi oldukları 2 kız ,1 erkek arkadaşları ile aynı sınıfa yazdırdıkHer derse farklı öğretmenin gelmesi çok hoşlarına gittiAma çok yoğunlar,bayağı geç çıkıyorlar,kursa gidiyorlar
Kılçığı çok değil çocuklar zorlanmıyor
Evet canım farklı bir okula gidiyorlar,eve daha yakınÇabuk alıştılar çünkü çok samimi oldukları 2 kız ,1 erkek arkadaşları ile aynı sınıfa yazdırdıkHer derse farklı öğretmenin gelmesi çok hoşlarına gittiAma çok yoğunlar,bayağı geç çıkıyorlar,kursa gidiyorlar
Eve yakın olması senin için de iyi olmuştur.Arkadaşlarıyla aynı sınıftalarsa uyum sorunu olmaz.Hatırlıyorum ortaokulda bizi arkadaşlarımızdan ayırmışlardı da ne ağlamıştık. Sonra birleşmiştik yine.Arkadaş önemli.Kızlar hep kurstalar.İyi şikayet etmiyorlar Nevoş.
Eve yakın olması senin için de iyi olmuştur.Arkadaşlarıyla aynı sınıftalarsa uyum sorunu olmaz.Hatırlıyorum ortaokulda bizi arkadaşlarımızdan ayırmışlardı da ne ağlamıştık. Sonra birleşmiştik yine.Arkadaş önemli.Kızlar hep kurstalar.İyi şikayet etmiyorlar Nevoş.
Ben yine durmuyorum sık sık gidiyorumArkadaş önemli ,birde bu devirde ailede önemliAileleri tanıdığımız için böyle yaptık
Canım mecburen öyle oluyorKursa gitmeyince yeterli olmuyor
Ben yine durmuyorum sık sık gidiyorumArkadaş önemli ,birde bu devirde ailede önemliAileleri tanıdığımız için böyle yaptık
Canım mecburen öyle oluyorKursa gitmeyince yeterli olmuyor
İnşaallah Adra'cım
Haftanın ilk 3 günü bende onlarda çok yoruluyoruzGerçi ben daha çok yoruluyorumUykusuzluktanYarın kurs yok sabah erken kalkma derdi yok keyfim yerinde