En Başarılı Bulduğunuz Börek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    880
  • Anket Kapalı .
İyi akşamlar kızlar.

Yeni kategorimiz hayırlı olsun.

Herkes sevdiği börek çeşidini yazmış ama içinde hiç kıymalı yok.Ben böreğe börek demem kıymalı olmadıktan sonra.Patatesli bizde hiç yapılmaz.Kimse yüzüne bakmaz çünkü:)Ispanaklıyı annem açar ama kıymayla karışık.O güzel oluyor.Bir de peynirli favorimiz.Bakalım hangi güzel tarifler gelecek.

Benim peynirli patatesli esimin kiymali ispanakli anlasamadigimiz tek nokta dermisim

Bende bekliyorum merakla ne guzellikler gelecek

Merhaba canım
Ben kıymalı börek dedimHatta patlıcanlı börek olmazsa olmaz Onuda kıymalı yapıyorum
Nehaber

Benim peynirli patatesli esimin kiymali ispanakli anlasamadigimiz tek nokta dermisim

Bende bekliyorum merakla ne guzellikler gelecek
Eşin ağzının tadını biliyor. Keşke tek öyle anlaşamamalar olsa evliliklerde.

Merhaba canım
Ben kıymalı börek dedimHatta patlıcanlı börek olmazsa olmaz Onuda kıymalı yapıyorum
Nehaber
Aaa kıymalı dedin mi Nevoş gözden kaçırmışım.Kıymalı kol böreği olsa da yesek dimi.Patlıcanlı da hiç yemedim.Güzel olduğunu duydum.Senin bir tarifin vardı o çok güzel görünüyordu. Efser de denemişti hatta.

İyiyim canım çok şükür.Bol bol geziyorum. Yerinden kalkacak halim yok.

Sen nasılsın canım?Okul koşturmacası nasıl?Evde tek kalmak nasıl?

Arnavut BöreğiOnun hamuru el açması ama iç malzemesi hazır yufka ile yapılabilir
Ohhh ohhh ne güzel gez canımHavalar soğumadan sonbaharın tadını çıkar
Ben iyiyim canım koşuşturma içerisindeyimBugün eşimde yoktu bayağı sıkıldım alışacağım zamanla

Evet Arnavut böreği adı aklıma gelmemişti.Hazır yufkayla da denenebilir.

Hava bozdu eve girince.Yağmur yağıyor şu an.Son güzel havalar değerlendirmek lazımdı:)

Sıkıldın mı. Bazen yalnız olmak iyidir.Alışırsın zamanla:)

Sizin oralar bundan sonra yağışlı olur..Bizim akşamları serin oluyor..
Tabi canım kafamı dinleyeceğim biraz düzene girsin birşeyler yaparım

Sizin oralar bundan sonra yağışlı olur..Bizim akşamları serin oluyor..
Tabi canım kafamı dinleyeceğim biraz düzene girsin birşeyler yaparım
Evet bol bol yağar artık.Olsun ben yağmuru çok severim yağsın.

Yapacak birşey bulursun sen.Becerikli anne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…