En Başarılı Bulduğunuz Börek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    880
  • Anket Kapalı .
Oyle vala :) simdi bazilari bu kadar şaşılacak ne var diyebilir . Ama gram ozenmedim su yarismaya katilirken ve cok guzel bir boyutta oy aldim :KK73: ondan saskinligimi gizleyemiyorum :KK48:
ya bende beklemiyordum yine bu kadar oy mutluyum :D

Dün 5 oyda bırakmıştım ne ara 77 olmuş, ay nolmuş buraya:KK57:
kız senin börek aldı başını gitti :D bende dün bu şoku yaşamıştım deli oylar olmuş :D

ya bende beklemiyordum yine bu kadar oy mutluyum :KK70:

kız senin börek aldı başını gitti :KK70: bende dün bu şoku yaşamıştım deli oylar olmuş :KK70:

ay evet öyle olmuş.
Lahmacun 1.
Sigara böreği ve kol böreği 87 ile 2.
Ben de 77 ile 3 üm galiba şuan :D

Keşke donut yaptığımda da böyle yapsaydık ya :D Ben iyi oy alacağımı düşünüyordum bunun aksine

sunumum başarısız benim bu konuda da kendimi geliştirirsem belki ilk 5 e falan girerim yoksa sonlardayım yine hüznün içimde şarkısını söylerim :D

ay evet öyle olmuş.
Lahmacun 1.
Sigara böreği ve kol böreği 87 ile 2.
Ben de 77 ile 3 üm galiba şuan :KK70:

Keşke donut yaptığımda da böyle yapsaydık ya :KK70: Ben iyi oy alacağımı düşünüyordum bunun aksine
Ya bence de güzel oldu böyle herkes oy kullanıyor bilen bilmeyen tanıyan tanımayan bence çok güzel oldu:-) ama biz sigara böreğine anlam veremedik hatta cimcimegfb bile sokta:-)

iddialı bi tarif yaptığımı sanıyordum ama bu mesaj işi hoşuma gitti doğrusu adil oluyor
yeni kategori ne alemde bakamadım hiç köfte önde mi
Bence tarihin çok hosta sunumunda güzel ama Biraz şans isi galiba belki bir sonraki yarışmaya biz derece yapariz:D

Ya bence de güzel oldu böyle herkes oy kullanıyor bilen bilmeyen tanıyan tanımayan bence çok güzel oldu:-) ama biz sigara böreğine anlam veremedik hatta cimcimegfb bile sokta:-)

Bence tarihin çok hosta sunumunda güzel ama Biraz şans isi galiba belki bir sonraki yarışmaya biz derece yapariz:KK70:

Sorma 90 olmusum :KK57:

Back
X