En Başarılı Bulduğunuz Börek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    880
  • Anket Kapalı .
Sağol canım:KK200: Sorma canım midemden rhatsızım normlde, soğuk havalarda daha şiddetleniyor: (
Hep böyle olur umarım:) Yok canım gitmedi daha:)
Mide ağrısı kötü ya.Bazen benim de ağrır dayanılmaz birşey ağrısı.Evet canım hep böyle olsun inşallah.:KK73:

Olmaz bir dahakine öyle yap.:KK53:İyi sevdiysen.Hadi biraz da öv de havam olsun.:KK70:

Çok güzel eleştiririm Nevoş.:KK70:O kadar yemek programı seyrettim kaptım birşeyler.:KK70:

Of of hiç begenmedim çok takirdiyor :p malzemelere yanlis :rolleyes::KK4: şaka şaka valla harika oldu cnm ellerine sağlık . Artık bn bol bol yaparim :63: kilo alirim sonra :KK4:

Of of hiç begenmedim çok takirdiyor :p malzemelere yanlis :rolleyes::KK4: şaka şaka valla harika oldu cnm ellerine sağlık . Artık bn bol bol yaparim :63: kilo alirim sonra :KK4:
Afiyet olsun canım.Yap yap ye güzel yani bence.:KK48:Kilo aldırmaz hafif bu.:KK53:Koyun kıyması rahatsız etmezse çok az ekleyebilirsin tad verir.Dışarda yediklerimizin içinde var çünkü.Ama ben tercih etmedim.

Afiyet olsun canım.Yap yap ye güzel yani bence.:KK48:Kilo aldırmaz hafif bu.:KK53:Koyun kıyması rahatsız etmezse çok az ekleyebilirsin tad verir.Dışarda yediklerimizin içinde var çünkü.Ama ben tercih etmedim.

Bnmki bayramlık kiymamdi cnn keçi kiymasi:-p

Back
X