- 18 Kasım 2020
- 21.260
- 50.711
- 598
EvetSunum için araştırma yaptın mı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetSunum için araştırma yaptın mı![]()
Tamam inşaallah bekliyorumYok market turlancak bi sadece o kadar öncesine gitmeye gerek yokama fırsat olmadi bi, bu haftaiçi yaparım inşallah ama yufkayı alır almaz❤
Çalıştı çalıştı, babama yamaklık yaptıOhh keyif yap yasi, adamı çalıştır bu ne bee![]()
Hadi inşaallah
Prensesimiz nasılTamam sultanımm bende o iş![]()
İyi çok şükür, daha hareketli artık tabi, bir sıkıntımız yok bakalımPrensesimiz nasıl![]()
Çok şükür canımİyi çok şükür, daha hareketli artık tabi, bir sıkıntımız yok bakalım❤
Karşısına geçip oh ohhh yapsaydınÇalıştı çalıştı, babama yamaklık yaptı![]()
Ben maalesef üst üste gelen sağlık sorunları nedenimle çekildim Yarışmadan cennam. Ya kontrolüm ya işlemim var. Sıkış tıkış ve bu ağrılarla iş yapmak istemedim.Alsem de yoktu sanki listede![]()
Abla yapmamışken varmı kıyıda köşede güzel tarifBugünde tarif yok
Hanımlar tariflerinizi yapacak mısınız
Evva
@pearlshine
@Yasnaz
@Blue_Peri
@Oriana
ASSOSyal
@Kukrim
@firdefs
@deynepnaz
WunderLost
@MssPARE
@Dediyy
@Minik Meleklerim
@s i d e l y a
Minnosprenses
Geçmiş olsun aynı sırunlarmıBen maalesef üst üste gelen sağlık sorunları nedenimle çekildim Yarışmadan cennam. Ya kontrolüm ya işlemim var. Sıkış tıkış ve bu ağrılarla iş yapmak istemedim.![]()
Iyi akşamlar evvoş, sen niye tarifi değiştircenHayırlı akşamlar canlar cümleten![]()
Hayırlı akşamlar sosyalim tarifim pekte jön değilIyi akşamlar evvoş, sen niye tarifi değiştircen![]()
Bakayım ablaVar ama beğenir misin bilmem![]()
Dişim kuzum. Çekildi ya 3 gün önce. İyileşmemiş, bugün tekrAr işlem gördü. İlaçlara başladım filan. zonkluyor çok.Geçmiş olsun aynı sırunlarmı![]()
Çok geçmiş olsun canım diş çok zordur soğuk sıcağa dikka et iğleşir umarım tez vakitteDişim kuzum. Çekildi ya 3 gün önce. İyileşmemiş, bugün tekrAr işlem gördü. İlaçlara başladım filan. zonkluyor çok.