- 12 Aralık 2019
- 17.480
- 54.101
- 598
İnşallah bebeğim. Çok zor valla. Hiç geçmiyor ağrısı. Çok sağ olÇok geçmiş olsun canım diş çok zordur soğuk sıcağa dikka et iğleşir umarım tez vakitte![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bebeğim. Çok zor valla. Hiç geçmiyor ağrısı. Çok sağ olÇok geçmiş olsun canım diş çok zordur soğuk sıcağa dikka et iğleşir umarım tez vakitte![]()
İnşallah ayşom dikkat et kendine ❤İnşallah bebeğim. Çok zor valla. Hiç geçmiyor ağrısı. Çok sağ ol![]()
Tamam inşaallah canım gözümüz yollarda kaldıİyi akşamlar kızlargüzel taze yufka satan yufkacı biraz uzakta, oraya gidemedim canım
Nevreste ,marketten de almak istemedim
diğer malzemelerim hazır
yufkayı aldiğimda yapacağım hemen
alsem Geçmiş olsun kuzum
WunderLost ,yufka mağduru olmuşuz ikimiz de
![]()
Teşekkür ederim HemşomGeçmiş olsun kuzum
Yapacağım canım ama son günlere kalıcak büyük ihtimal. Yarından sonra 1 hafta evde olmayacağımBugünde tarif yok
Hanımlar tariflerinizi yapacak mısınız
Evva
pearlshine
@Yasnaz
@Blue_Peri
@Oriana
ASSOSyal
@Kukrim
@firdefs
@deynepnaz
WunderLost
@MssPARE
@Dediyy
@Minik Meleklerim
sidelya
@Minnosssprensess
Tamam canım inşaallahYapacağım canım ama son günlere kalıcak büyük ihtimal.
Aslında daha 22sine kadar zaman var, o zamana kadar iyi olup yapardın canım, erken iade etmişsin tarifiniTeşekkür ederim Hemşom![]()
Yok canım. Salı ya da perşembe kontrole gidecepim. Geçmezse yine bi şeyler yapılacak. Ayrıca cuma günü İstanbul’a gideceğim. Blokaj işlemi yapılacak. O işlemden sonra da en az 2 gün ağrım oluyor. yani bu önümüzdeki hafta ağrılı günler beni bekliyor.Aslında daha 22sine kadar zaman var, o zamana kadar iyi olup yapardın canım, erken iade etmişsin tarifinineyse iyi ol , her şey yolunda gitsin de, sonraki aylarda bomba gibi gelirsin gene
![]()
Ben de bir an önce yapmak istiyorum aslında canım, ama denk gelmedi işteTamam inşaallah canım gözümüz yollarda kaldı![]()
Çok geçmiş olsun canım , inşallah fazla ağrın olmadan kısa sürede toparlanırsınYok canım. Salı ya da perşembe kontrole gidecepim. Geçmezse yine bi şeyler yapılacak. Ayrıca cuma günü İstanbul’a gideceğim. Blokaj işlemi yapılacak. O işlemden sonra da en az 2 gün ağrım oluyor. yani bu önümüzdeki hafta ağrılı günler beni bekliyor.
İnşaallah canım bu ay çok sönük geçiyorBen de bir an önce yapmak istiyorum aslında canım, ama denk gelmedi iştehatta bugün yufkayı alır, yarın rahat rahat yaparım dedim,gezmeye çıktık, gece 10da eve girdik,alamadım
en kısa sürede yapacağım inşallah
![]()
Sağ ol kuzum, inşallahÇok geçmiş olsun canım , inşallah fazla ağrın olmadan kısa sürede toparlanırsın![]()
Aynen nevos pacanga kırmızı çizgim olduİnşaallah canım bu ay çok sönük geçiyorHerkes bir şeyleri bekliyor
Aslında çoğu paçangayı bekliyorO yapılsa açılacak arkası
![]()
Aslında kimde olduğunu söylesen rahatlayacağımİnşaallah canım bu ay çok sönük geçiyorHerkes bir şeyleri bekliyor
Aslında çoğu paçangayı bekliyorO yapılsa açılacak arkası
![]()
Çok şaşkınımAynen nevos pacanga kırmızı çizgim olduen sona ben kalıcam
![]()
Heyecan iyidirAslında kimde olduğunu söylesen rahatlayacağım![]()
Haklısın canım ,Allah sifa versinBen maalesef üst üste gelen sağlık sorunları nedenimle çekildim Yarışmadan cennam. Ya kontrolüm ya işlemim var. Sıkış tıkış ve bu ağrılarla iş yapmak istemedim.![]()