• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
İyi akşamlar kızlar 🥰 güzel taze yufka satan yufkacı biraz uzakta, oraya gidemedim canım Nevreste Nevreste ,marketten de almak istemedim 😊 diğer malzemelerim hazır 🤗 yufkayı aldiğimda yapacağım hemen 🤩
alsem alsem Geçmiş olsun kuzum 😕
WunderLost WunderLost ,yufka mağduru olmuşuz ikimiz de 😅
Tamam inşaallah canım gözümüz yollarda kaldı🤷🏻‍♀️🤭🤩😍

Aslında daha 22sine kadar zaman var, o zamana kadar iyi olup yapardın canım, erken iade etmişsin tarifini 😕 neyse iyi ol , her şey yolunda gitsin de, sonraki aylarda bomba gibi gelirsin gene 🤗
Yok canım. Salı ya da perşembe kontrole gidecepim. Geçmezse yine bi şeyler yapılacak. Ayrıca cuma günü İstanbul’a gideceğim. Blokaj işlemi yapılacak. O işlemden sonra da en az 2 gün ağrım oluyor. yani bu önümüzdeki hafta ağrılı günler beni bekliyor.

Yok canım. Salı ya da perşembe kontrole gidecepim. Geçmezse yine bi şeyler yapılacak. Ayrıca cuma günü İstanbul’a gideceğim. Blokaj işlemi yapılacak. O işlemden sonra da en az 2 gün ağrım oluyor. yani bu önümüzdeki hafta ağrılı günler beni bekliyor.
Çok geçmiş olsun canım , inşallah fazla ağrın olmadan kısa sürede toparlanırsın 🙏

Ben de bir an önce yapmak istiyorum aslında canım, ama denk gelmedi işte 😊 hatta bugün yufkayı alır, yarın rahat rahat yaparım dedim,gezmeye çıktık, gece 10da eve girdik,alamadım 🙈 en kısa sürede yapacağım inşallah 🥰🤗
İnşaallah canım bu ay çok sönük geçiyor🤷🏻‍♀️Herkes bir şeyleri bekliyor🤭
Aslında çoğu paçangayı bekliyor🤣O yapılsa açılacak arkası🤣

Back
X