Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Among us diye bir oyun varmış bizim bildigmiz katil uşak oyunun son versiyonu gibiEllerine saglik canim
Neki bu üstundekiler![]()
Banada çıkıcakmıki hemsom
Bana da çıktı deynep hastalık kapsaminfa oncelik grubuna girdim kararsızlıktan olamiorimNevreste 40 yaşına girdin aşı kapsamına alındın hemen, olmak istiyordun. Ben tırsıyorum hangisini olacaksın sen
![]()
Allah iyiligini vermeyeAmong us diye bir oyun varmış bizim bildigmiz katil uşak oyunun son versiyonu gibibende bilmiyordum öyle istedi bakıp yaptım netten
![]()
Tabii çıkar hemşom,belki Çin olanı seçemezsin, ellerinde Alman olan varmış, BionTech.MHRS ya da E-Nabiz'dan bak aradaBanada çıkıcakmıki hemsom
Sağol canım nevrest ile aynı gundu doğum günleriAllah iyiligini vermeye
Nice mutlu senelere oglunun iyki dogmuş![]()
Az korona konusuna girdim, tırstım okuyunca, olsan bi dert olmasan başkaBana da çıktı deynep hastalık kapsaminfa oncelik grubuna girdim kararsızlıktan olamiorim![]()
Aaa bakalim canim bizde ne olursa olsun napalim olcam çıkarsa okadar kotü seyler söylüyolarki burdaki bazı zihniyetler anlamis degilimTabii çıkar hemşom,belki Çin olanı seçemezsin, ellerinde Alman olan varmış, BionTech.MHRS ya da E-Nabiz'dan bak arada
Nasıl yani, ne gibi şeylerAaa bakalim canim bizde ne olursa olsun napalim olcam çıkarsa okadar kotü seyler söylüyolarki burdaki bazı zihniyetler anlamis degilim
Aman ,millet muhalefet olsun diye atıp tutuyorAaa bakalim canim bizde ne olursa olsun napalim olcam çıkarsa okadar kotü seyler söylüyolarki burdaki bazı zihniyetler anlamis degilim
Aynen öyle çok muhabbbet var korkuyorumAz korona konusuna girdim, tırstım okuyunca, olsan bi dert olmasan başka![]()
Yani koyum gibi kafalarıniz var birisi ol dedi diye oluyosunuz kendileri virüsü ucaklarla attilar havadan simdi asıda ne varsa icinde onu insanlara enjekte ediyolar bizim toplumumuzda manyak hemen oluyo aşı falan filan bunlar masum yazdiklarimNasıl yani, ne gibi şeyler![]()
Gayette olmusssss pek tatlı olmussssNevreste E Elif_Eylul @Evva @ASSOSyal @Oriana @HanimKelesimiGetir @yorgun anneanne @yasminsay @alsem @Minnosssprensess @Bonus @Kukrim
Blue_Peri senin pastan kadar iyi olmadi blummm
Eki Görüntüle 2869493
Ne aşılar çöpe gitmis canim yazık ama artık olmayanlar dısarda gezemicekmisSırf millet aşı olamasin diye randevu alıp gitmiyorlarmis,aşılar ziyan olsun diye. Bu da kul hakkı sonuçta haram zıkkım olsun
Aman ya ,enteresan tipler her yerde canımYani koyum gibi kafalarıniz var birisi ol dedi diye oluyosunuz kendileri virüsü ucaklarla attilar havadan simdi asıda ne varsa icinde onu insanlara enjekte ediyolar bizim toplumumuzda manyak hemen oluyo aşı falan filan bunlar masum yazdiklarim
Senin kadar değil canımGayette olmusssss pek tatlı olmussss![]()
Yiaaaaaaa
Altın günü teyzeleri gezmek için olur ozamanNe aşılar çöpe gitmis canim yazık ama artık olmayanlar dısarda gezemicekmis