Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ellerine sağlık miniğiiiimmmNevreste @Filizzz16 @Evva @ASSOSyal @Oriana @HanimKelesimiGetir @yorgun anneanne
yasminsay
alsem @Minnosssprensess @Bonus @Kukrim
@Blue_Peri senin pastan kadar iyi olmadi blummmEki Görüntüle 2869493
Hangisine aldın canım hayırlı olsunGünaydın
Eşim şimdi aşı randevusu aldı, bende bakayım dedim, meğer öncelikli aşı duraklamasındaymışım. Şeker ilaçları kullandığım için muhtemelen. Salı günü ilk dozum için randevu aldım![]()
O sensinBiri fırının yapılmasın bekliyor olmadı komşuda pisirecek![]()
Teşekkür ederimEllerine sağlık miniğiiiimmm![]()
Biontech bulabildimHangisine aldın canım hayırlı olsun![]()
Hayırlısı olsunBiontech bulabildim![]()
Benimkinden siyah duman çıktı en son kullandığımda ama bir yabdan pişiriyordu fırın ben yine de kapattımO sensinbenim fırının da fanı bozuldu. Fansız ayarını kullanıyorum
![]()
Sağolasın kuzuHayırlısı olsunSinovac zaten yok memlekette
Bende o yüzden olmadim doktorum sinovac olmuş onu önerdiBiontech bulabildim![]()
Hayırlı olsun cancağızımGünaydın
Eşim şimdi aşı randevusu aldı, bende bakayım dedim, meğer öncelikli aşı sıralamasındaymışım. Şeker ilaçları kullandığım için muhtemelen. Salı günü ilk dozum için randevu aldım![]()
Bulduğumuza aldık canımBende o yüzden olmadim doktorum sinovac olmuş onu önerdi
Aynıyım. Diş tuta Tuta geziyorum evde. Uyuyacağım şimdi tekrardan. Ağrı kesi i uyku yapıyor çokSağolasın kuzu
Sen nasıl oldun?![]()
Sağolasın cancağzım![]()
Bitmedi ağrıların bebisim ,kiyamamAynıyım. Diş tuta Tuta geziyorum evde. Uyuyacağım şimdi tekrardan. Ağrı kesi i uyku yapıyor çok
Nasıl olacak böyle, kaç gündür çekiyorsunAynıyım. Diş tuta Tuta geziyorum evde. Uyuyacağım şimdi tekrardan. Ağrı kesi i uyku yapıyor çok
Duman çıktıysa hiç kullanma bence de. Yangın falan çıkar Allah muhafazaBenimkinden siyah duman çıktı en son kullandığımda ama bir yabdan pişiriyordu fırın ben yine de kapattım![]()
40 değil 45 canımNevreste 40 yaşına girdin aşı kapsamına alındın hemen, olmak istiyordun. Ben tırsıyorum hangisini olacaksın sen
![]()