- 19 Kasım 2019
- 53.976
- 137.066
- 698
Doktorum vurulabilirsin desedeNeden vurulmazsin canim
İmzalattıkları kağıtta en son, gebeler üzerinde etkisi kanıtlabmadğı yazıodu fellüzüm...
Sonra emzirirkende felan.. Bilmem yani güvenmiorm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorum vurulabilirsin desedeNeden vurulmazsin canim
Evet bence seninde ay başını bulur filizkoBen daha 40 yokum ama![]()
Nasıl yaaa..40 yasa inmiş artık, ay başı banada gelir![]()
Doğrudur canım tabiki herkesin kendi tercihiDoktorum vurulabilirsin desede
İmzalattıkları kağıtta en son, gebeler üzerinde etkisi kanıtlabmadğı yazıodu fellüzüm...
Sonra emzirirkende felan.. Bilmem yani güvenmiorm![]()
Aman çıksında vurunalim ben şahsen sağlık için vurulma taraftariyim bu illet bunla bitcekseEvet bence seninde ay başını bulur filizkobizim daha vaktimiz var diye düşünüyorum
![]()
Ayyy bana çkar diyince ne oliiiiii dedm ya35 baloncukum![]()
Ben yan etki yapacak diye korkuyorum filizko yaaAman çıksında vurunalim ben şahsen sağlık için vurulma taraftariyim bu illet bunla bitcekse
Benim kız 2.ciye olali aylar oldu canım masallah ne annemde ne kizimda bisey olduBen yan etki yapacak diye korkuyorum filizko yaaelife cıktı mi
![]()
Artık çok hızlı bir şekilde yaşları aşağı çekiyorlar baloncukum ya ondan dedimAyyy bana çkar diyince ne oliiiiii dedm ya![]()
Ayy maşallah ne güzel yaaBenim kız 2.ciye olali aylar oldu canım masallah ne annemde ne kizimda bisey oldu
Ayy maşallah ne güzel yaaseviniyorum böyle duyunca ama bana sanki yan etki yapar diye takıyorum kafaya ben salak gibi
![]()
Ne kadar da düşünceli bir koca4.üniversitemden mezun oldum
Kocam diplomanın gelmesini beklio
Evim 3+1
Her odaya bir diplomamı asacakmış bari evde süs niyetine dursun
Çekmecede tozlanmasın, nasılsa işe yaramıo dior![]()
Başın göğe erdimi tmm rahatladnmıNe kadar da düşünceli bir koca![]()
Aynen filizkom sıfır etkisiz atlatan da çok var maşallah
Egom tavan deseydin baloncukumBaşın göğe erdimi tmm rahatladnmı
Ne oldu yani şimdi ne değişti dior![]()
Ah ah.. Belki diorm ülkenin hali değişirse ölmeden bir yararını görürümEgom tavan deseydin baloncukum![]()
Ah ah.. Belki diorm ülkenin hali değişirse ölmeden bir yararını görürüm![]()
Muhasebe.. Ordan dgs ile işletme... Sonra dedilerki ekonomist ünvanı için işletme değil iktisat lazm.. Hadi dedim ölemiiiiHerşey mümkün kuzu, dört yani boru mubiri olmazsa biri olur
hangileri var bi saysana merak ettim
![]()