• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Baksana 2 gün önce 45 ti 🤗bugün 40 olmuş🤩 haftaya 35 olur😍
40 oldum 2 gün sonra aşı çıktı🤣
Hayırlısı olsun canım, ben geçtiğimiz pazartesi günü oldum ,öğretmenlere yaş sınırlaması olmadan açılmıştı, 1.5 gün kol ağrısı oldu ,başka bir yan etki olmadı çok şükür 🙏

Sağolasın kuzum ,hepimize inşallah, 14 gün geçince kuaföre ,lazere gideceğim 🤩 geçen sene marttan beri hiç bir yere gitmedim 🙈 okulda da ders anlatırken çift maske takıyorum, elimden geldiğince dikkat ettim, inşallah aşı şifa olur hepimize 🙏
Sen de sağol canım :KK74: Evet,artık eski ,rahat günlerimize döneceğiz yavaş yavaş :KK68:Çok Amin ❤♥️

Ben ikinci dozu da oldum,kol ağrısı hariç bir şey yapmadı,bir kaç gece de erken uykum geldi, ama o benim için güzel bir şeydi 😌😌
Senin sinovac değil miydi, o hafif oluyormuş galiba bioya bakarak.
Ben de yarına aldım randevu korksam da. Sadece kendimizi değil sevdiklerimizi de düşünmek zorundayız🤷‍♀️

Senin sinovac değil miydi, o hafif oluyormuş galiba bioya bakarak.
Ben de yarına aldım randevu korksam da. Sadece kendimizi değil sevdiklerimizi de düşünmek zorundayız🤷‍♀️
Benim Sinovac canım evet,BionTech teyzem ve dayimlar oldu,çok şükür sıkıntı yaşamadılar ,şifa olsun sana da inşallah, yaptırmak lazım eninde sonunda 😌

Back
X