- 22 Temmuz 2017
- 47.461
- 139.912
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cancağzım, yavaştan mesleklere inilmeye başladı. O sebeple ASM’lerde doluluk olabilirYoğunluk vardır hem cancağızım, dolmuşçulardan kuaförlere geniş bir şekilde aşılama hızlandı. Hakkımızda hayırlısı![]()
Güzel anlaşmaymış yasocum![]()
Ne yemek yapayım diye düşünüyordum, iyi olduUyanık şehzade![]()
Şimdiden afiyet olsun ozaman yasomNe yemek yapayım diye düşünüyordum, iyi oldu![]()
Yapması zor değilse iyi olmuş o zamanNe yemek yapayım diye düşünüyordum, iyi oldu![]()
Bundan sonrası güzel olacak inşallah cancağızımEvet cancağzım, yavaştan mesleklere inilmeye başladı. O sebeple ASM’lerde doluluk olabilir![]()
Bakayım ben o zaman bi, burda varsa yoksa tırnaklı pideBazı marketlerin günlük el yufkası da güzel oluyor canım, onlardan alırsın denk gelirse![]()
Canım gerçekten çok zor bolumler bitirmişsin tebrik ederim seni, ınş bir gün işine yararMuhasebe.. Ordan dgs ile işletme... Sonra dedilerki ekonomist ünvanı için işletme değil iktisat lazm.. Hadi dedim ölemiiii
Tmm iktisat aldm ikinci üniv kapsamında aöf..
Snra baktm ekonomist kadrosuda torpil lazm çalştm kurumdaen cok kadro teknikerde dediler... Ne okuyacsm teknikerlikle? Git dediler tarım oku
Şimdi onuda bitirdim
Herif dioki domates biber felan ek satarsn![]()
Bana çıkmasın35 e iner az kaldı![]()
Inş hemsom yaa ,bende anksiyete var ya ufak çaplı kalp krizi gecirebilirimÇok hafif kol ağrısı oluyor, 1 gün kadar. Vururken bile acımadı, kan aldırmaktan bile kolay![]()
ASSOSyal
Amin inş merviskomKiraz guzelimmm ıyıyım bende neşen daim olsuuun![]()
Çok kolay cancağzım, yarım saatte hazırYapması zor değilse iyi olmuş o zaman![]()
İnşallah cancağzımBundan sonrası güzel olacak inşallah cancağızım![]()
Sen baktın mı e-nabız’aBana çıkmasın![]()
Süper kimin doğum günü kızNevreste @Filizzz16 @Evva
ASSOSyal
Oriana @HanimKelesimiGetir
yorgun anneanne
yasminsay @alsem @Minnosssprensess @Bonus @Kukrim
@Blue_Peri senin pastan kadar iyi olmadi blummmEki Görüntüle 2869493
Şifa olsun canımHayırlısı olsun canım, ben geçtiğimiz pazartesi günü oldum ,öğretmenlere yaş sınırlaması olmadan açılmıştı, 1.5 gün kol ağrısı oldu ,başka bir yan etki olmadı çok şükür![]()
NedenBana çıkmasın![]()
Randevunu aldın mı elticimŞifa olsun canım
İnşaallah benimde öyle olur![]()
Yok elticim net zor çekiyorRandevunu aldın mı elticim![]()