Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Bekleyecektim belki sinovac gelir diyeAma şimdi hastaneden çıktım.Ameliyat olmam gerekiyormuş.Yarın hemen alalım dedi yok dedim.
Aşı olayım bari bayram sonu ameliyat olayım
Ağrıların için mi ameliyat gerekti. Önce ameliyat olsan sonra mı aşı olsan Hayırlısı olsun canım. Dr birşey dedi mi aciliyeti var mıymış.

Bekleyecektim belki sinovac gelir diyeAma şimdi hastaneden çıktım.Ameliyat olmam gerekiyormuş.Yarın hemen alalım dedi yok dedim.
Aşı olayım bari bayram sonu ameliyat olayım
Nevoş ne oldu canımcım dikişle alakalı sorun demi dün konuştuğumuz durumdu.

Ne ameliyati abla

Ağrıların için mi ameliyat gerekti. Önce ameliyat olsan sonra mı aşı olsan Hayırlısı olsun canım. Dr birşey dedi mi aciliyeti var mıymış.

Nevoş ne oldu canımcım dikişle alakalı sorun demi dün konuştuğumuz durumdu.

Ne ameliyatı canım, dikiş yerindeki şişlik ne imiş?
Orada kendini rahim zanneden bir bölüm oluşmuş
O her ay kan toplayıp şişiyormuş ve alınması gerekiyor.
Mecbur aldıracağım 2 aydır hayatım felçÜtüyü bile kaldıramıyorum,çabuk yoruluyorum ve topallıyorum ağrıdan
1-2 ay idare edeyim işlerimi halledip olayım.

Nevoşun bence hiç bekleme bile,şu aşı olayın ne durumda ne zaman olac aksın 6 ay süresi verdi demi.
Olmazsa doktorunlada konuş aşı durumu olacaksa hemen vurdur ol ameliyatını sakın geçiktrme bak ağrıların çok oluyor çünkü.

Torba gibi kese yapmış demekki, şükür ki ağrı ile patlak verdi canım. Fazla geciktirme bence, dediğin gibi aylık döngünden oraya sızıntı oluyorsa, ay geçtikçe acın katlanacaktır. İşlerin beklesin

Bencede beklesin işleri sağlık çok önemli ihmale gelmemeli bir anönce olsun ameliyatını.

Abla önce bir sindireyimAlı çıktı zaten cuma olmayı düşünüyordum,bu hafta temizliğe başlayacaktım onu yapayım sonra olayım diyorum

Vaktiyle ol abla bekletme hicçok geçmiş olsun abla çok yorma kendini de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…