Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Erkekler düz,az beklenti,full huzur

Gebelik alınganlığı başlamış adam bir şey yapmamış.Cilveleşmişsiniz
Madem gidecek postaneye neden öncesinde saat 10 a geliyor bilmem ne diyor ki o zaman. Ben bu konuda böyleyim hani bunu dediyse bitmiştir benim için o da iyi biliyor(bu kötü bir huy farkındayım hamile değilken de hep böyleydim yani ) banlanmadan açaydım konuyu ya, uyusa da alsam telefonu

Allah yardımcısı olsun kardeşimin

Allah yardımcısı olsun kardeşimin
Hep söyler sana hiçbir şey denmiyor ağzımızı açmıycaz fikrimizi söylemiycez hemen kızıyorsun der. Elimde değil aslında bu konuda törpülesem kendimi iyi olur. Çocuktan sonra belki üşenirim küsmeye falan düzelir bu durum ne dersin

Huylu huyundan vazgeçmez ama yumuşayabilirsin

Çok iyi anladım ben seni wundercanim, öyle dedikten sonra kıymeti kalmiyo aa tabi hayatım ne demek sen iste yeter ki dese nolurdu sanki

Çok iyi anladım ben seni wundercanim, öyle dedikten sonra kıymeti kalmiyo aa tabi hayatım ne demek sen iste yeter ki dese nolurdu sanki
Hiç yani nazlı bir hamiş olmadığım için oluyor bunlar yarından itibaren sırtıma yastık ayaklarıma masaj sehpama meyve servisi ile başlatıyorum yeni dönemimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…