Bugün vardı aldık sende bakŞifa olsunbana da nedense sinovac daha mantıklı geliyor ...iğne kullanmasam olmayı düşünmüyordum ama iğne bagiiskligi bayağı düşürdü benim de bende sinovac beklediğim için almadim randevu
![]()
Teşekkür ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün vardı aldık sende bakŞifa olsunbana da nedense sinovac daha mantıklı geliyor ...iğne kullanmasam olmayı düşünmüyordum ama iğne bagiiskligi bayağı düşürdü benim de bende sinovac beklediğim için almadim randevu
![]()
Kişiden kişiye değişiyor abla bende korkuyordumHeryer aynı demekki .
Sağol pericim olduğu kadarıyla dikkat etmeye çalışıyorum pericim
Olsa yollayım diyecemde .
Sinovac daha iyi sanki yan etkisi daha az diğerine göre.
Dün kızçemde olmuş kolum çok ağrıyor dedi yatağı bile toplayamadım dedi yani eşide oldu o daha iyiymiş.
Benim iğneden 15 gun sonra yada 15 gün önce yaptırmam gerekiyormus abla doktruma sordum ..Bugün vardı aldık sende bak
Teşekkür ederim![]()
Hem bide daha temiz doğalgaz kullanımı .Abla bize kömürlü daha maliyetli geliyordu 3-4 Ton kömür yanıyor normalde
Tonu 800-900 civarı eee kaloriferci parası elektrik faturası aylık 100 de ona veriyoruz
Doğalgaz bana her türlü hafif gelecek yani ara kattayim ben :))
Korkma canım benimKişiden kişiye değişiyor abla bende korkuyordum![]()
Sen şimdidien randevuya bak gene denk gelirse o tarihe al hemen .Benim iğneden 15 gun sonra yada 15 gün önce yaptırmam gerekiyormus abla doktruma sordum ..
Ayın 21 inde olacağım için benim zaman gelene kadar yine sinovac kalmaz5 ile 10 arası korona aşısı olmam lazim yine kalmazsa bir ay sonraya bekleyeceğim tabi
Aynen öyle ocakda kullanımı çok uyguna geliyor ben 2.5-3 ayda tüp degistiyiroyum 130 liraHem bide daha temiz doğalgaz kullanımı .
Anında sıcak su bide.
Korkma canım benim
Benim 2.aşıda kolum daha çok ağrımıştı 2 gün sonra geçmişti.![]()
20 gün sonrasina alinabikiyorsa alayım ozamanSen şimdidien randevuya bak gene denk gelirse o tarihe al hemen .
Sardım bile minnakım
Bitirdim, geri gitGeldimm![]()
Zakkum paylasimi altında kavurma bekliyordu kendisiBitirdim, geri git![]()
Sobayı kurmamakta kararlı mısınTüpüm bitti![]()
Haziran da sapıttı yemin ederimSobayı kurmamakta kararlı mısın![]()

Daha oraya geçemedimZakkum paylasimi altında kavurma bekliyordu kendisi![]()
EvetSobayı kurmamakta kararlı mısın![]()
O zaman nalete söyle, tüpü yenilesin
E nabıza bak daha ileri için tarih veriyorsa kap hemen.Aynen öyle ocakda kullanımı çok uyguna geliyor ben 2.5-3 ayda tüp degistiyiroyum 130 lira
20 gün sonrasina alinabikiyorsa alayım ozaman
Yasooo ellerine sağlık kuzumSardım bile minnakımEki Görüntüle 2871443
Nalet evde yok gittim soyledim ama halaaa gelmediO zaman nalete söyle, tüpü yenilesin![]()
Canım yenileri gelecekmiş denk gelir inşaallahBenim iğneden 15 gun sonra yada 15 gün önce yaptırmam gerekiyormus abla doktruma sordum ..
Ayın 21 inde olacağım için benim zaman gelene kadar yine sinovac kalmaz5 ile 10 arası korona aşısı olmam lazim yine kalmazsa bir ay sonraya bekleyeceğim tabi