• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Şifa olsun :KK68: bana da nedense sinovac daha mantıklı geliyor ...iğne kullanmasam olmayı düşünmüyordum ama iğne bagiiskligi bayağı düşürdü benim de bende sinovac beklediğim için almadim randevu o_O
Bugün vardı aldık sende bak🤔
Teşekkür ederim🌹

Heryer aynı demekki .

Sağol pericim olduğu kadarıyla dikkat etmeye çalışıyorum pericim :KK200:

Olsa yollayım diyecemde .

Sinovac daha iyi sanki yan etkisi daha az diğerine göre.
Dün kızçemde olmuş kolum çok ağrıyor dedi yatağı bile toplayamadım dedi yani eşide oldu o daha iyiymiş.
Kişiden kişiye değişiyor abla bende korkuyordum😍

Bugün vardı aldık sende bak🤔
Teşekkür ederim🌹
Benim iğneden 15 gun sonra yada 15 gün önce yaptırmam gerekiyormus abla doktruma sordum ..

Ayın 21 inde olacağım için benim zaman gelene kadar yine sinovac kalmaz 🙄 5 ile 10 arası korona aşısı olmam lazim yine kalmazsa bir ay sonraya bekleyeceğim tabi

Abla bize kömürlü daha maliyetli geliyordu 3-4 Ton kömür yanıyor normalde

Tonu 800-900 civarı eee kaloriferci parası elektrik faturası aylık 100 de ona veriyoruz

Doğalgaz bana her türlü hafif gelecek yani ara kattayim ben :))
Hem bide daha temiz doğalgaz kullanımı .
Anında sıcak su bide.
Kişiden kişiye değişiyor abla bende korkuyordum😍
Korkma canım benim
Benim 2.aşıda kolum daha çok ağrımıştı 2 gün sonra geçmişti. :KK200:

Benim iğneden 15 gun sonra yada 15 gün önce yaptırmam gerekiyormus abla doktruma sordum ..

Ayın 21 inde olacağım için benim zaman gelene kadar yine sinovac kalmaz 🙄 5 ile 10 arası korona aşısı olmam lazim yine kalmazsa bir ay sonraya bekleyeceğim tabi
Sen şimdidien randevuya bak gene denk gelirse o tarihe al hemen .

Ne yapioniz gençler yasminsay yasminsay çok güzel sararim geleyim mi :KK53:
Sardım bile minnakım :KK53:
0F77B507-CB47-41D2-8609-334E4587ADC9.webp

Canım yenileri gelecekmiş denk gelir inşaallah 🤩

Back
X