- 24 Eylül 2018
- 102.501
- 302.912
- 898
Ya iste ,geçen okudum öyle bir şey,yoksa en az 10 bin evetEn az 10 bin cancağzım
15 bin ideal olan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya iste ,geçen okudum öyle bir şey,yoksa en az 10 bin evetEn az 10 bin cancağzım
15 bin ideal olan![]()
4400Ya iste ,geçen okudum öyle bir şey,yoksa en az q0 bin evet![]()
Heh işte ondan
Çenen çıkıyor olabilir mi ayşoKızlar ya. dün çenem kilitlendi. Hastanede koştururken çok zordu. Eve gelinde apranax plus içtim, geçmedi. Sıcak su torbası koydum fayda etmedi. Bugün brufen içtim, dişim çekildiğinde dişçi vermişti. O da fayda etmedi. Gece yatarken çok diş sıkıyorum. O yüzden böyle oluyor. Konuşabiliyorum ama mesela sandviç yiyecek kadar açamıyorum, çiğneyemiyorum. Zaten çekilen dişten sebep tek tarafla yemek yiyorum. Daha ne yapayım? buz mu koysam ne yapsam? Dişçiye ancak salı akşamı gideceğim.
Sakız çiğnemeyi denedin mi?Kızlar ya. dün çenem kilitlendi. Hastanede koştururken çok zordu. Eve gelinde apranax plus içtim, geçmedi. Sıcak su torbası koydum fayda etmedi. Bugün brufen içtim, dişim çekildiğinde dişçi vermişti. O da fayda etmedi. Gece yatarken çok diş sıkıyorum. O yüzden böyle oluyor. Konuşabiliyorum ama mesela sandviç yiyecek kadar açamıyorum, çiğneyemiyorum. Zaten çekilen dişten sebep tek tarafla yemek yiyorum. Daha ne yapayım? buz mu koysam ne yapsam? Dişçiye ancak salı akşamı gideceğim.
Çok şükür iyiyim canım,aydınlanma yaşıyorum son günlerde sankiHamdolsun canım, iyiyim. Sen nasılsın?![]()
Gecmis olsun bebisimKızlar ya. dün çenem kilitlendi. Hastanede koştururken çok zordu. Eve gelinde apranax plus içtim, geçmedi. Sıcak su torbası koydum fayda etmedi. Bugün brufen içtim, dişim çekildiğinde dişçi vermişti. O da fayda etmedi. Gece yatarken çok diş sıkıyorum. O yüzden böyle oluyor. Konuşabiliyorum ama mesela sandviç yiyecek kadar açamıyorum, çiğneyemiyorum. Zaten çekilen dişten sebep tek tarafla yemek yiyorum. Daha ne yapayım? buz mu koysam ne yapsam? Dişçiye ancak salı akşamı gideceğim.
Beni hiç görmüyorsunÇok şükür iyiyim canım,aydınlanma yaşıyorum son günlerde sanki![]()
Çıksa öne doğru kayarmış baktım netten. kapatamazmışım ağzımı. Öyle değil benimki. Açamıyorum ben.Çenen çıkıyor olabilir mi ayşobenim hiç-bir fikrim yok,geçmiş olsun
![]()
Mümkün değil. Sağ tarafta diş çekildi, henüz yeri kapanmadı. Sol tarafla yemek yiyorum, kaplama olması gereken bir diş var orada da tam çiğneme dişi. Bi kez çiğnedim Dolgum çıktı. Ayrıca diş etim yeniyor. Kaldi ki yemek Yerken de çiğnemede zorlanıyorum. sakız imkansız. En son herhalde 1.5 sene önce çipnedim.Sakız çiğnemeyi denedin mi?![]()
sağ ol kuzumGecmis olsun bebisim![]()
sağ ol kuzum![]()
Gördüm aşkoBeni hiç görmüyorsun![]()
Allah beterinden korusun ,evet gerçekten ama böyle dönemler arada oluyorİsyan etmek istemiyorum her şey Allah’tan ama biri bitmeden diğeri başlıyor. Çok yoruldum. gerçekten bu sağlıktan çok çeKtim. her şey de paraya bakıyor. Bu çene sıkma olayında botoks bi nebze işe yarıyor. 4 ayda bir filan yaptırmak lazım. bi botoks 2 bin lira. E İstanbul’a gidiyoruz vajinal problem için. Bir de aşılama yapacağız bu ay. Para da yetmiyor![]()
Allah beterinden korusun ,evet gerçekten ama böyle dönemler arada oluyorİsyan etmek istemiyorum her şey Allah’tan ama biri bitmeden diğeri başlıyor. Çok yoruldum. gerçekten bu sağlıktan çok çeKtim. her şey de paraya bakıyor. Bu çene sıkma olayında botoks bi nebze işe yarıyor. 4 ayda bir filan yaptırmak lazım. bi botoks 2 bin lira. E İstanbul’a gidiyoruz vajinal problem için. Bir de aşılama yapacağız bu ay. Para da yetmiyor![]()