- 22 Temmuz 2017
- 47.110
- 138.971
- 598
O aydınlanma hepimizde zaman zaman oluyor canım. İç huzurun olsun, gerisini boşverİnsanlar ve verdiğim değerler hakkında![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O aydınlanma hepimizde zaman zaman oluyor canım. İç huzurun olsun, gerisini boşverİnsanlar ve verdiğim değerler hakkında![]()
Amin kuzum,tez zamanda inşallahİnşallah cennam. Bir an önce geçsin artık. dayanacak gücüm kalmadı…
Merak ettim yavHellöğğğğğ
Depresyomdayım... Anam babam beni doğaya saldı![]()
Biraz nefes almam gerekiyordu valla jennamMerak ettim yav![]()
Amin yasomO aydınlanma hepimizde zaman zaman oluyor canım. İç huzurun olsun, gerisini boşver![]()
Kıyamam benim taçsız prensesimBiraz nefes almam gerekiyordu valla jennam
Geçmiyor artk günler
Daha ne gördü kiAz önce tartıştık da. Yorulmuş beyefendi. Ne yaptıysa ne yaşadıysa yorulacak. her acıyı, her stresi, her şeyi çeken benim. o çatalda muayene olmak ne kadar acılı. İiğneler vurulmak… ya da en basitinden işte çenemin kilitlenmesi. En son dedim ki “inşallah senin de başına gelir de beni anlarsın” fiziken yanımda sadece. Asla psikolojik ve duygusal olarak yanımda değil. hiçbir zaman “bu da geçecek hayatım, bunu da aşacağız, yeneceğiz” demedi. Tamam laf da söylemedi ama sadece şoförlük yapıyor yani yanımda. Getir götür. bi de yoruldum diye bağırıyor bana.
İyi ol inşallah kuzum benimBiraz nefes almam gerekiyordu valla jennam
Geçmiyor artk günler
Insanın en çok bu zamanda ihtiyacı var halbuki, bu erkekler neden bu kadar duyarsız anlamıyorumAz önce tartıştık da. Yorulmuş beyefendi. Ne yaptıysa ne yaşadıysa yorulacak. her acıyı, her stresi, her şeyi çeken benim. o çatalda muayene olmak ne kadar acılı. İiğneler vurulmak… ya da en basitinden işte çenemin kilitlenmesi. En son dedim ki “inşallah senin de başına gelir de beni anlarsın” fiziken yanımda sadece. Asla psikolojik ve duygusal olarak yanımda değil. hiçbir zaman “bu da geçecek hayatım, bunu da aşacağız, yeneceğiz” demedi. Tamam laf da söylemedi ama sadece şoförlük yapıyor yani yanımda. Getir götür. bi de yoruldum diye bağırıyor bana.
Akılları yetmiyor aslaInsanın en çok bu zamanda ihtiyacı var halbuki, bu erkekler neden bu kadar duyarsız anlamıyorum![]()
HellööHellöğğğğğ
Depresyomdayım... Anam babam beni doğaya saldı![]()
Taçsızım vallaKıyamam benim taçsız prensesim![]()
İnşallah cnmİyi ol inşallah kuzum benim![]()
Çayır çimen otlandım ablaHellööcukum
Doğada ne yaptığını da söylesen![]()
Onların akıllarına tüküreyim ben, odun olsa işe yarar hemsoAkılları yetmiyor asla![]()
Kıyamam sana ya haklısın ama doldurma kendini bak böyle herşey üst üste geldikten sonra mutlaka Allah bir hediye gönderiyor gerçekten bak .Bütün sıkıntıların feraha çıksın insallahAz önce tartıştık da. Yorulmuş beyefendi. Ne yaptıysa ne yaşadıysa yorulacak. her acıyı, her stresi, her şeyi çeken benim. o çatalda muayene olmak ne kadar acılı. İiğneler vurulmak… ya da en basitinden işte çenemin kilitlenmesi. En son dedim ki “inşallah senin de başına gelir de beni anlarsın” fiziken yanımda sadece. Asla psikolojik ve duygusal olarak yanımda değil. hiçbir zaman “bu da geçecek hayatım, bunu da aşacağız, yeneceğiz” demedi. Tamam laf da söylemedi ama sadece şoförlük yapıyor yani yanımda. Getir götür. bi de yoruldum diye bağırıyor bana.
Onlara bu yaşadıklarımız çok kolay geliyor. Tamamen işin para yönünü kaileye alıyorlar.Insanın en çok bu zamanda ihtiyacı var halbuki, bu erkekler neden bu kadar duyarsız anlamıyorum![]()
Alayım diyorum sanaTaçsızım valla
İnşallah cnm![]()
Erkekler bizi anlamıyorAz önce tartıştık da. Yorulmuş beyefendi. Ne yaptıysa ne yaşadıysa yorulacak. her acıyı, her stresi, her şeyi çeken benim. o çatalda muayene olmak ne kadar acılı. İiğneler vurulmak… ya da en basitinden işte çenemin kilitlenmesi. En son dedim ki “inşallah senin de başına gelir de beni anlarsın” fiziken yanımda sadece. Asla psikolojik ve duygusal olarak yanımda değil. hiçbir zaman “bu da geçecek hayatım, bunu da aşacağız, yeneceğiz” demedi. Tamam laf da söylemedi ama sadece şoförlük yapıyor yani yanımda. Getir götür. bi de yoruldum diye bağırıyor bana.