- 24 Haziran 2015
- 40.398
- 155.937
- 798
Ben reçel çok severim ama kayısı ayva kara dut vişne incir çilek falan yaptım hep birde nar istiyorumAcı biber reçeli çok güzel
Yeşil ceviz reçelini sevmedim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben reçel çok severim ama kayısı ayva kara dut vişne incir çilek falan yaptım hep birde nar istiyorumAcı biber reçeli çok güzel
Yeşil ceviz reçelini sevmedim![]()
Sağol canımTatlı ya canım ne bileyim hiç düşünmemiştim olur aslında evet
Ellerine sağlık canım![]()
Et burada da pahalıYasminim merkezde yaşasam ne kiraz a para veririm ne üzüm e ama aileden uzak olunca anca kuru üzüm geliyor
Bu tarafta da hayvan ve et fiyatları çok yüksek işte her yerin ayrı güzelliği var
Bizde Egeliler olarak ot yiyoruz![]()
Sağol kuzumGözün aydın olsun nerdeler perişim![]()
Öyle yapcam balımOooo gözün aydın perişkom, doya doya eğlen, dibine vur![]()
Vallahi hemde ne yapilma
Benim reçelle aram yok aslında. Regl zamanım gelince bazen canım çilek reçeli ister, o kadarBen reçel çok severim ama kayısı ayva kara dut vişne incir çilek falan yaptım hep birde nar istiyorum![]()
Sal kendini doğaya gördüğün otlari araştır ye bacım biz atalardan biliyoruz yenecek otları etin ucuzlauacagi yokEt burada da pahalı
Biz Marmara bölgesinde yaşayanlar ölsün mü![]()
Pürpürüm-pirpirim (semizotu) zamanı şimdi. Dağ bayır semizotu mu arayayımSal kendini doğaya gördüğün otlari araştır ye bacım biz atalardan biliyoruz yenecek otları etin ucuzlauacagi yok![]()
Yok mu bir karış toprak evin etrafında semizotu aldığın zaman silkele tohumunu orayaPürpürüm (semizotu) zamanı şimdi. Dağ bayır semizotu mu arayayım![]()
Var canım, semizotu da var. Ama yemek yapacak kadar yok, başkalarının bahçesine de girememYok mu bir karış toprak evin etrafında semizotu aldığın zaman silkele tohumunu oraya
Benim evin önünde iki tane çıkmış birini bekliyorim tohum yapsın diye kendi halinde çıkanlar daha lezzetli oluyor![]()
Sorma hemsom.Gene çok yordun kendini hemso![]()
Hayır bugünYarın son gun değil mi![]()
Bunda aldın ve deli gibi etilet yapıyorum. Yapmayacak olan geri versin diyeBen bir kere bıraktım sadece oda pınar daonun öncesinde hiç almadım zaten
en son Aralık da mı ne yarismisim :)))
Sen yapamazsan başka yoksa börek iddialıKorkulacak son kişi bile değilim beni yarışmamis gibi gör
Börek gelecek ama iddiası yok![]()
Geçmiş olsun canım yaaİyi olmaya çalışıyorum canim sagol dün ignemi yaptım ama hiç etki etmedi hala sen nasılsın canım
Böreği fırına vereceğim birazdan tüm gözler üzerimde kahretsin![]()
Geçmiş olsun canım yaaİyi olmaya çalışıyorum canim sagol dün ignemi yaptım ama hiç etki etmedi hala sen nasılsın canım
Böreği fırına vereceğim birazdan tüm gözler üzerimde kahretsin![]()
Kim tarafındanYine popüler tarif boşa gitti![]()
Evet onun tarifKim tarafından
Minnak’ın tarifi fırındaymış![]()