• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Yasminim merkezde yaşasam ne kiraz a para veririm ne üzüm e ama aileden uzak olunca anca kuru üzüm geliyor 😂

Bu tarafta da hayvan ve et fiyatları çok yüksek işte her yerin ayrı güzelliği var 🤗

Bizde Egeliler olarak ot yiyoruz 😂
Et burada da pahalı😒
Biz Marmara bölgesinde yaşayanlar ölsün mü😒

Ben reçel çok severim ama kayısı ayva kara dut vişne incir çilek falan yaptım hep birde nar istiyorum 🤩
Benim reçelle aram yok aslında. Regl zamanım gelince bazen canım çilek reçeli ister, o kadar🤷🏻‍♀️
Eve alınmış, yenmeyen meyveleri reçel yaparım ben. Onu da babama götürürüm, en minik kavanozlar var ya 300ml olan, onlarla 1 kavanoz kendime bırakırım. Olurda kahvaltıya falan gelen olur diye🤭

Pürpürüm (semizotu) zamanı şimdi. Dağ bayır semizotu mu arayayım🤣🤣
Yok mu bir karış toprak evin etrafında semizotu aldığın zaman silkele tohumunu oraya

Benim evin önünde iki tane çıkmış birini bekliyorim tohum yapsın diye kendi halinde çıkanlar daha lezzetli oluyor 🤗

Yok mu bir karış toprak evin etrafında semizotu aldığın zaman silkele tohumunu oraya

Benim evin önünde iki tane çıkmış birini bekliyorim tohum yapsın diye kendi halinde çıkanlar daha lezzetli oluyor 🤗
Var canım, semizotu da var. Ama yemek yapacak kadar yok, başkalarının bahçesine de giremem😒
Bakma, bizim burada da çok otlar var. Ama ben bilmem.🤷🏻‍♀️
Annem de bilmez🤣🤣
Bizim buralarda ektiğin sebzeyi bilir ve yersin. Semizotu, kaldirek gibi otlar toplayıp yenir.
Diğer otları köylerdekiler bilir, kayınpederin köyünde yedim değişik otların kavurmalarını falan🤷🏻‍♀️

İyi olmaya çalışıyorum canim sagol dün ignemi yaptım ama hiç etki etmedi hala sen nasılsın canım

Böreği fırına vereceğim birazdan tüm gözler üzerimde kahretsin :KK30::KK8:
Geçmiş olsun canım yaa 😕 belki ilk iğne olduğu için henüz etki etmemiştir 😌
Merakla bekliyoruz böreğini ☺️

İyi olmaya çalışıyorum canim sagol dün ignemi yaptım ama hiç etki etmedi hala sen nasılsın canım

Böreği fırına vereceğim birazdan tüm gözler üzerimde kahretsin :KK30::KK8:
Geçmiş olsun canım yaa 😕 belki ilk iğne olduğu için henüz etki etmemiştir 😌
Merakla bekliyoruz böreğini ☺️

Back
X