Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Geçmiş olsun canım yaa belki ilk iğne olduğu için henüz etki etmemiştir
Merakla bekliyoruz böreğini
Geç kaldım ama yaptım canım bu ikinci ignemdi canım ama sanırım bir kısmı boşa gitti herşeye uymama rağmen 15 sn saymama rağmen iğneyi çektiğimde boşa giden iki damla vardı göbek üstünde

Bende bana yazmayana yazmicam bundan sonra
Kendin bilirsin filizim ben denk geldikce elimden geldiğince yazıyorum begenilerde bile sayfa aktif gözüküyormus çünkü öne çıkıyor yani o yüzden beğenip yorum yapmak önemli diye düşünüyorum

Kendin bilirsin filizim ben denk geldikce elimden geldiğince yazıyorum begenilerde bile sayfa aktif gözüküyormus çünkü öne çıkıyor yani o yüzden beğenip yorum yapmak önemli diye düşünüyorum
Iste bende senin gibi düşünüyorum herkes emek veriyo çünkü

Isteyk senin gibi düşünüyorum herkes emek veriyo çünkü
Aynen aynen herkese basit geliyor ama inan çok vakit alıyor tarif eklemek yoksa herkes yemek yapıyor zaten her anını çekmek bir elin bulasikken zor yani

Aynen aynen herkese basit geliyor ama inan çok vakit alıyor tarif eklemek yoksa herkes yemek yapıyor zaten her anını çekmek bir elin bulasikken zor yani
Burada sadece gözüken resim ama kamera arkası tam bir çılgınlık hele güzel poz yakalayim diye kıvrım kivrim olmalar, çökmeler kalkmalar

Burada sadece gözüken resim ama kamera arkası tam bir çılgınlık hele güzel poz yakalayim diye kıvrım kivrim olmalar, çökmeler kalkmalar
Aynen öyle benim doktorum cokmemi yasakladı mesela diz probleminden dolayı

Fotoğraf çekerken kalkamadigimi anladigim da farkettim diz üstü coktugumu
Oldu artık yapacak bişey yok
Ama yine son gün yaptınYa bugün gelmeseydin
Ben dün ekleyecektim dün yaptim aslında baktım bizim es kişisi uyanmış yarısını buzluğa attım sunum için buzluğa attığımı pisirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…