- 8 Nisan 2017
- 57.808
- 313.243
- 698
Sessizliği dinliyorumHoşbuldum minnosumm nasilsin![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sessizliği dinliyorumHoşbuldum minnosumm nasilsin![]()
![]()
Çoluk çocuk koca uyudu zaarSessizliği dinliyorumsen neler yapıyorsun
Teşekkürler ❤Oylarım paçanga ve kol böreğine
Herkesin ellerine sağlık hakeden kazansın![]()
Koca işte çocuklar uyudu ayna dinliyorimKoca uyudu zaar
Bende annemlerdeyim uzandım öyle![]()
Hem de nasıll kıran kırana bir rekabet olmuş miss gibi 2 şer oy hepimizde
Rica ederim.Rica ederim canım. Asıl ben beni kurmadığın için teşekkür ederim![]()
Ohh keyfin bol olsun minnosumKoca işte çocuklar uyudu ayna dinliyorim![]()
Siizn harika boreklerinizle yarismak benim için şeref efendimHem de nasıll kıran kırana bir rekabet olm uş miss gibi 2 şer oy hepimizde![]()
Bilmukabele efendimmSiizn harika boreklerinizle yarismak benim için şeref efendim![]()
CanımSelam kızlar. İnciler dizilmişHayırlısı olsun şimdiden.
yasminsay
Jenna
Kukrim etiketlerinizi yeni gördüm. Başka etiket yapan var Mı kaçırdıysam affola
bu aralar canım sıkkın. Yine hastanelerdeyim. Tedavi başka yöne doğru gidiyor. İşe de gidiyorum bir yandan. foruma girecek vakit de ruh hali de bulamıyorum. Hepiniz iyisinizdir inşallah
![]()
İyiyiz şükür, sen de iyi olacaksın Allah ın izniyle gönlünü ferah tut olur mu karamsar olmamaya çalış ❤Selam kızlar. İnciler dizilmişHayırlısı olsun şimdiden.
yasminsay
Jenna
bu aralar canım sıkkın. Yine hastanelerdeyim. Tedavi başka yöne doğru gidiyor. İşe de gidiyorum bir yandan. foruma girecek vakit de ruh hali de bulamıyorum. Hepiniz iyisinizdir inşallah
![]()
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin ...Selam kızlar. İnciler dizilmişHayırlısı olsun şimdiden.
yasminsay
Jenna
![]()
Berabere yani
Allah yardimcin olsun inş canım ayşom, rabbim tez zamanda şifa versinSelam kızlar. İnciler dizilmişHayırlısı olsun şimdiden.
yasminsay
Jenna
![]()
Yok siz sabaha birkaç oy daha almış olursunuz bence ben 2 de sabitBerabere yani![]()