Bildirim henüz gitmedi.
2.olursa tabi ki 1 inden önce olmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bildirim henüz gitmedi.
Ancq beraber kanca beraberYok siz sabaha birkaç oy daha almış olursunuz bence ben 2 de sabit![]()
Canım
Her şey daha iyi olacak inşaallah![]()
İyiyiz şükür, sen de iyi olacaksın Allah ın izniyle gönlünü ferah tut olur mu karamsar olmamaya çalış ❤
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin ...
Çok teşekkür ederim canlarım. Allah razı olsunAllah yardimcin olsun inş canım ayşom, rabbim tez zamanda şifa versin![]()
İyi ol da gel bekliyoruz seniÇok teşekkür ederim canlarım. Allah razı olsunSeviyorum sizleri, iyi ki varsınız
![]()
Sende iyi ki varsınÇok teşekkür ederim canlarım. Allah razı olsunSeviyorum sizleri, iyi ki varsınız
![]()
Yani içerik hakkında bi ipucu alabiliyor muyuz meselaBildirim henüz gitmedi.
2.olursa tabi ki 1 inden önce olmaz![]()
Her zorluğun ardında bir kolaylık vardır böyle düşünmeye çalış. Yalnız kalmak istiyorsan da yalnız kal tabiki, sana ne iyi geliyorsa onu yap.Bu aralar sadece yalnız kalmak istiyorum. Gerçekten hiçbir yerde duramıyorum. forumdan çıkamazdım, şimdi başka şeyleri düşünmekten forum aklıma gelmiyorher şey üst Üste geldi. Bu iğne tedavisi, çenemin kilitlenmesi, dişimin çekilmesi, blokajlar… şu 10 günde 20 yaş yaşlandım sanki.
Net bir şey yok hala düşünüyorumYani içerik hakkında bi ipucu alabiliyor muyuz mesela![]()
Maddi manevi yıpratıcı bir süreç oluyor belki ama Allah dermansız dert vermesin sonunda feraha ereceksin inşallah hepsi içinÜstelik aşılamaya da niyetlendik bu ay. Çenemi sıktığım için botoks da yaptıracağız. bugün dişçiden çıktım. 3 diş için 3600 TL fiyat çıkardı. 5000 de olabilir, kaplamayı çıkarttığımda göreceğim dişlere bağlı dedi. E botoks 1500, aşılama 1500… git gel, tekirdağ ayrı masraf. Çorlu ayrı masraf. ağrısı, acısı, sızısı bambaşka dert…
sadece yoruldum sanırım.
Allah kolaylık versin canımÜstelik aşılamaya da niyetlendik bu ay. Çenemi sıktığım için botoks da yaptıracağız. bugün dişçiden çıktım. 3 diş için 3600 TL fiyat çıkardı. 5000 de olabilir, kaplamayı çıkarttığımda göreceğim dişlere bağlı dedi. E botoks 1500, aşılama 1500… git gel, tekirdağ ayrı masraf. Çorlu ayrı masraf. ağrısı, acısı, sızısı bambaşka dert…
sadece yoruldum sanırım.
Davuklu bi şeylerNet bir şey yok hala düşünüyorumVar mı bir önerin
![]()
Her zorluğun ardında bir kolaylık vardır böyle düşünmeye çalış. Yalnız kalmak istiyorsan da yalnız kal tabiki, sana ne iyi geliyorsa onu yap.
Allah razı olsun wunderimMaddi manevi yıpratıcı bir süreç oluyor belki ama Allah dermansız dert vermesin sonunda feraha ereceksin inşallah hepsi için
İnşallah ablaAllah kolaylık versin canımKolay değil ama her zorluğun arkasında bir mükafaat vardır
![]()
Arada gel yaz içini dökİnşallah abla![]()
Tatlı yapmak istemiyorumBir sonraki kategori pasta olur, Alsem dedi dersiniz![]()
Ben bi ara pasta diye tutunmuştum, Mart/nisan filandı herhalde. Sen de şimdi meyve yok, Yazın yaparız deyince ben kendimi nedense temmuza odakladımTatlı yapmak istemiyorum![]()