- 20 Mart 2008
- 142.167
- 214.457
- 1.423
- 61
Kullanımı rahat baştan al yenile şimdi masraf çıktı.İyi ki öyle olmuş şekerciğim,çok tehlikeli bu duşakabinler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kullanımı rahat baştan al yenile şimdi masraf çıktı.İyi ki öyle olmuş şekerciğim,çok tehlikeli bu duşakabinler
Evet,ucuz bir şey de değilKullanımı rahat baştan al yenile şimdi masraf çıktı.
Gunaydin ablacim cok gecmis olsun buaralar okut kendini yada birilerine sadaka falan verGünaydınlar hanımlar,dün kızçem döndü ev boşaldı bir anda güzel vakit geçti bayrama gelecekler herhalde buraya.
Dünde duşa kabinin alt tekerliği kırılmış eşim çıkardı kapısını ucundan tuttum yere koymasıyla cam bir patladı banyoda he yer cam parçası 2 koluma 1 tanede kulağıma gitti.Yüz yüze olsaydım surat filan giderdi kesin ucu atlattık resmen.![]()
Gunaydin hemsom
Br anda oldu zaten alt ayağı kırılmış çıkardı yere koymasıyla gitti biranda.Dikkat edin ablacım![]()
Fiatıda önemli değil zaten gidip alınaak mecbur.Evet,ucuz bir şey de değilKızla,torunla kesin çok güzel vakit geçmiştir ama
![]()
Gnaydnar fülüzcanım,herhade öyle olacak .Gunaydin ablacim cok gecmis olsun buaralar okut kendini yada birilerine sadaka falan ver![]()
Gunaydin canimGunaydinnnnnn
Sana da günaydın hemşomGunaydin hemsom
Anca kalktim spor yapmaya cocuklar uyuyo kalksinlar 10da cikarim![]()
Bildirim yok dahaOy almisim laaa beniyi sondan olmamisim sevindim simdi ölsemde gam yemem
Yakinda gelirler yine,kavusursunuzBr anda oldu zaten alt ayağı kırılmış çıkardı yere koymasıyla gitti biranda.
Fiatıda önemli değil zaten gidip alınaak mecbur.
Sorma çık keyifliydi her gün parka gittik yordu gerçi çok hareketlibide.
Gnaydnar fülüzcanım,herhade öyle olacak .
GünaydınGunaydinnnnnn
Sagol hemsomSana da günaydın hemşomSporsuz yaşayamaz benim hemsom,masallasi
Merkezde mi kuzenin?
Bayramda gelecekler herhalde yine.Yakinda gelirler yine,kavusursunuz![]()
Günaydın ,geçmiş olsun ablacımGünaydınlar hanımlar,dün kızçem döndü ev boşaldı bir anda güzel vakit geçti bayrama gelecekler herhalde buraya.
Dünde duşa kabinin alt tekerliği kırılmış eşim çıkardı kapısını ucundan tuttum yere koymasıyla cam bir patladı banyoda he yer cam parçası 2 koluma 1 tanede kulağıma gitti.Yüz yüze olsaydım surat filan giderdi kesin ucu atlattık resmen.![]()
Bu güzel olmuş,çok sevindimDünade hstaneye gittik bilek için dr ameliyata filan gerek yok dedi,fizik tedavi verdi bakalım .
Olsun gitsede gitmese bunuda görmek güzel be hemsom ama bildirim giderde gerisi öne gecerse ozaman zorBildirim yok daha![]()