• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Günaydınlar hanımlar,dün kızçem döndü ev boşaldı bir anda güzel vakit geçti bayrama gelecekler herhalde buraya.
Dünde duşa kabinin alt tekerliği kırılmış eşim çıkardı kapısını ucundan tuttum yere koymasıyla cam bir patladı banyoda he yer cam parçası 2 koluma 1 tanede kulağıma gitti.Yüz yüze olsaydım surat filan giderdi kesin ucu atlattık resmen.:KK53:
Gunaydin ablacim cok gecmis olsun buaralar okut kendini yada birilerine sadaka falan ver🤲

Dikkat edin ablacım 🤗
Br anda oldu zaten alt ayağı kırılmış çıkardı yere koymasıyla gitti biranda.
Evet,ucuz bir şey de değil 🤷🏼‍♀️Kızla,torunla kesin çok güzel vakit geçmiştir ama 🥰
Fiatıda önemli değil zaten gidip alınaak mecbur.
Sorma çık keyifliydi her gün parka gittik yordu gerçi çok hareketlibide.
Gunaydin ablacim cok gecmis olsun buaralar okut kendini yada birilerine sadaka falan ver🤲
Gnaydnar fülüzcanım,herhade öyle olacak .

Br anda oldu zaten alt ayağı kırılmış çıkardı yere koymasıyla gitti biranda.

Fiatıda önemli değil zaten gidip alınaak mecbur.
Sorma çık keyifliydi her gün parka gittik yordu gerçi çok hareketlibide.

Gnaydnar fülüzcanım,herhade öyle olacak .
Yakinda gelirler yine,kavusursunuz🤩

Sana da günaydın hemşom :KK60: Sporsuz yaşayamaz benim hemsom,masallasi:21::nazar: Merkezde mi kuzenin?
Sagol hemsom🤩
Hurriyet merkezde simdi ben otobusten inince tekrar minubuse biniyodum oyle yapmicam eylulun arabasini alip yurucem 5adim atsam kâr kârdir🤣

Günaydınlar hanımlar,dün kızçem döndü ev boşaldı bir anda güzel vakit geçti bayrama gelecekler herhalde buraya.
Dünde duşa kabinin alt tekerliği kırılmış eşim çıkardı kapısını ucundan tuttum yere koymasıyla cam bir patladı banyoda he yer cam parçası 2 koluma 1 tanede kulağıma gitti.Yüz yüze olsaydım surat filan giderdi kesin ucu atlattık resmen.:KK53:
Günaydın ,geçmiş olsun ablacım

Back
X