Günaydınlar hanımlar,dün kızçem döndü ev boşaldı bir anda güzel vakit geçti bayrama gelecekler herhalde buraya.
Dünde duşa kabinin alt tekerliği kırılmış eşim çıkardı kapısını ucundan tuttum yere koymasıyla cam bir patladı banyoda he yer cam parçası 2 koluma 1 tanede kulağıma gitti.Yüz yüze olsaydım surat filan giderdi kesin ucu atlattık resmen.
Islak kek
Peynirli börek
Kıymalı börek
Kısır
Bunları az evvel yaptım, sadece kısırın sosunu eklemedim
Şimdi düşünüyorum, başka bir şey yapmaya gerek var mı
Bir bela var resmen yere koymasıyla birden patladı cam,sağol çicemmm gittiler dün
Tekerleği kırılmış eşimde çıkardı tam yere koydu gümm diye patladı neysek hafiften yan tarafa çevirmişti direk bana dönük olsaydı surat filan kesin giderdi yani.2 tane kouma 1 tanede kulağıma battı cam.
Bela geldi beni buldu gene,duşa kabinin tekeri kırılmış,eşim çıkardı açılan kapısı ucundan tutup yere koyacağız beraber.
Yere değer değmez cam bir patladı her yer cam tabi,hafif yan tarafa dönüktü tam karşımda olsaydı surat filan gideri kesin.
Koluma ve kulağıma cam battı.
Bir bela var resmen yere koymasıyla birden patladı cam,sağol çicemmm gittiler dün
Tekerleği kırılmış eşimde çıkardı tam yere koydu gümm diye patladı neysek hafiften yan tarafa çevirmişti direk bana dönük olsaydı surat filan kesin giderdi yani.2 tane kouma 1 tanede kulağıma battı cam.
Islak kek
Peynirli börek
Kıymalı börek
Kısır
Bunları az evvel yaptım, sadece kısırın sosunu eklemedim
Şimdi düşünüyorum, başka bir şey yapmaya gerek var mı
Bela geldi beni buldu gene,duşa kabinin tekeri kırılmış,eşim çıkardı açılan kapısı ucundan tutup yere koyacağız beraber.
Yere değer değmez cam bir patladı her yer cam tabi,hafif yan tarafa dönüktü tam karşımda olsaydı surat filan gideri kesin.
Koluma ve kulağıma cam battı.