Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şaşkınım
Günaydın çiçeğim sandaGünaydın hanimlar herkese bol şans![]()
Anneme gideceğiz kv ve görümce ile, ama annemin bundan az evvel haberi olduBi yere gidecektin ya yasi![]()
Aynen mervişim olacağı varmış işte.düşünme sen şimdi oyle abla gelmiş gecmıs olsun ınsallah
Ablacım çok geçmiş olsunGünaydınlar hanımlar,dün kızçem döndü ev boşaldı bir anda güzel vakit geçti bayrama gelecekler herhalde buraya.
Dünde duşa kabinin alt tekerliği kırılmış eşim çıkardı kapısını ucundan tuttum yere koymasıyla cam bir patladı banyoda he yer cam parçası 2 koluma 1 tanede kulağıma gitti.Yüz yüze olsaydım surat filan giderdi kesin ucu atlattık resmen.![]()
Islak kekneye hazırlanıyosun ki yasocum![]()
Gideceğim ama her şeyi yapıp götüreceğimAnneye gideceğim dedin ya cancağızım![]()
Sayfaları atladım ama bir kaza atlattın sanırım.Aynen mervişim olacağı varmış işte.
Çok geçmiş olsun ablaBir bela var resmen yere koymasıyla birden patladı cam,sağol çicemmm gittiler dün
Tekerleği kırılmış eşimde çıkardı tam yere koydu gümm diye patladı neysek hafiften yan tarafa çevirmişti direk bana dönük olsaydı surat filan kesin giderdi yani.2 tane kouma 1 tanede kulağıma battı cam.
Çok sağol kuzumAblacım çok geçmiş olsun❤
Bela geldi beni buldu gene,duşa kabinin tekeri kırılmış,eşim çıkardı açılan kapısı ucundan tutup yere koyacağız beraber.Sayfaları atladım ama bir kaza atlattın sanırım.
Rabbim esirgesin ablam, geçmişler olsun inşallah![]()
Çok sağol mavişim telekkürlerÇok geçmiş olsun abla![]()
Sağ ol canımHayırlısı olsun canım. Sen iyi ol, yarışma yapılmasa da olur![]()
Çok geçmiş olsun ablacımBir bela var resmen yere koymasıyla birden patladı cam,sağol çicemmm gittiler dün
Tekerleği kırılmış eşimde çıkardı tam yere koydu gümm diye patladı neysek hafiften yan tarafa çevirmişti direk bana dönük olsaydı surat filan kesin giderdi yani.2 tane kouma 1 tanede kulağıma battı cam.
Gayet güzel bence gerek yokIslak kek
Peynirli börek
Kıymalı börek
Kısır
Bunları az evvel yaptım, sadece kısırın sosunu eklemedim
Şimdi düşünüyorum, başka bir şey yapmaya gerek var mı![]()
Ucuz atlatmışsın ablam, tekrar geçmişler olsunÇok sağol kuzum
Bela geldi beni buldu gene,duşa kabinin tekeri kırılmış,eşim çıkardı açılan kapısı ucundan tutup yere koyacağız beraber.
Yere değer değmez cam bir patladı her yer cam tabi,hafif yan tarafa dönüktü tam karşımda olsaydı surat filan gideri kesin.
Koluma ve kulağıma cam battı.
Hani birlikte oy alacaktık, anlaşmayı bozmuşsun elticim