• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Hiç belli olmuyor bu oylama işlerine nevoş, kısmet 🙈 bildirim isteyecek misin canım 😊 alsem katılmış olsaydı ,şimdiye 5 kere etiketlerdi Kazen abiyi 😅
İstedim canım sabah görmemişsin hatta özelden de yazdım.Ama Kazen henüz dönüş yapmadı😊Belki foruma gelmemiştir.
Bu oylama uzun olduğu için çok nadir ilk gün bildirim gönderiliyor.Ama biz yinede isteyelim🤣

İstedim canım sabah görmemişsin hatta özelden de yazdım.Ama Kazen henüz dönüş yapmadı😊Belki foruma gelmemiştir.
Bu oylama uzun olduğu için çok nadir ilk gün bildirim gönderiliyor.Ama biz yinede isteyelim🤣
A görmedim canım 🥰 ara ara girip bakıyorum, son sayfayı açıyorum genelde ,gözümden kaçmış demek ki 🤗 bildirim gelince heyecan artıyor 🤩😅 bekleyelim bakalım bildirimi 🤗 bildirim olmamasına rağmen bayağı fazla kişi oy kullandı, önceki yarışmalarda bildirimden önce bu kadar kullanan olmuyordu sanki, popülerliğimiz arttı demek ki 😅

Back
X