- 24 Eylül 2018
- 102.488
- 302.887
- 898
TabiiiAnaaaaaaaaa oylama başlamşşşşşşş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TabiiiAnaaaaaaaaa oylama başlamşşşşşşş
Gönlünü severim seninBenimmmm gönlümmmm sendeeeeee![]()
Teşekkür ederizhepsi lezzetli görünüyor fakat ben börek mideme inmediği sürece böreğe lezzetli demem. kargolayın .
neyse taştan olsun börek olsun hepsine 10 puan.
Evet ablacım 5 kilo alınca yoğurt 10 kilo alince peynir yapıyorum peynirim var diye az aldım bu haftaYoğurtmu yapacaksın ,hayat devam ediyor bir şekilde zaten bunada şükür minnoşum![]()
NagberGunaydiiiin minikim![]()
Senin için bende şaşkınım boregine vaaoov demiştim benimki ile kiyaslanamayacak kadar guzelken hemdeŞaşkınım![]()

Ellerine sağlık olsun canısı,taz ve doğal olunca negüzel yenirEvet ablacım 5 kilo alınca yoğurt 10 kilo alince peynir yapıyorum peynirim var diye az aldım bu hafta
Nagber![]()
Teşekkür ederim canımHayırlı sabahlar. Ben de oylarımı @Filizzz16 vedeynepnaz ın tariflerinden yana kullandım. Bütün börekler çok güzel çok lezzetli görünüyor. Herkesin eline sağlık
![]()
O atağa geçecek belki bazıları şaşar sana gelir
İyi fikir aslında , şöyle 1.yada 2.sıraya koysa hiç fena olmaz bence de
Hiç belli olmuyor bu oylama işlerine nevoş, kısmetO atağa geçecek belki bazıları şaşar sana gelir![]()
İstedim canım sabah görmemişsin hatta özelden de yazdım.Ama Kazen henüz dönüş yapmadıHiç belli olmuyor bu oylama işlerine nevoş, kısmetbildirim isteyecek misin canım
alsem katılmış olsaydı ,şimdiye 5 kere etiketlerdi Kazen abiyi
![]()
Çok aminO atağa geçecek belki bazıları şaşar sana gelir![]()
A görmedim canımİstedim canım sabah görmemişsin hatta özelden de yazdım.Ama Kazen henüz dönüş yapmadıBelki foruma gelmemiştir.
Bu oylama uzun olduğu için çok nadir ilk gün bildirim gönderiliyor.Ama biz yinede isteyelim![]()
İyi fikir aslında , şöyle 1.yada 2.sıraya koysa hiç fena olmaz bence depaçangaya gelene kadar daha yüksek oy alanlar var , ya seni onların arasına
koyarsa
![]()

A aşkolsun ama yaa , benim için de dua etsen ,atağa geçsin arkadaşım desen nolur sankiÇok amin
Atağa geçmesine değil şaşıp bana gelmelerine amin![]()