Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Ben seni her zaman beğeniyorum:)
Canımsınnn
Sunumun, piknik konseptin çok güzel canım, ama seçtiğin tarif kadersiz sanirim o konseptte farklı bir börek sunsaydın, çok daha fazla oy alırdın
Haklısın ne bileyim komşuma özendim kuş yuvasına heves ettim meğer kurabiye de tutuyormuş bu yuva sadece lahmacun börek istemiştim aslında rulo yapılıp dilim dilim servis edilen o daha güzel görünürdü mesela dimi

Bende gittim de ne oldu komşu
Ben sana üstte olma sırasındayız yazacaktım canom, sahur sofrasında altta, çorbada üstte, tatlıda alttaydık, bu sefer üstte olacağız inşallah yazacaktım, oylamanın başlamasını bekliyordum yazmak için, senin tarifini çok beğenmiştim, çok oy alır diyordum ama şaşırtan tariflerden biri oldu seninki de

Benim aklımda kalan, mutlaka denemem lazım dediğim tariflerden biri seninki oldu canım, sayende farklı bir börek daha öğrenmiş olduk

Ben senin kazancagını düşünüyordum şahsen :) Görsel olarak ve sunum olarak çok iyi görünüyor. Benim tarif biraz sönük kaldı senin kazanmanada sevindim ayrıca şimdiden hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…