Aynen kabarıkBiz bu akşam çay saati yapsak basıl olur diye konuştuk.
1 tatlı
1 tuzlu(tuzlular kısır,köfte,dolma,salata)
Sofra
En fazla 5 çeşit
Bakır yasak
Kara listedeki tarifler yasak
İçli.köfte, sarma,chesecake,san sebastian,kuş yuvası
Bazen oluyor öyle canım, iyi niyetle yapmaya çalıştığın şey ,karşı taraftaki kişi tarafından yanlış yorumlanabiliyor, senin iyi niyetini, kalbinin temizliğini, hakkaniyetini burda olduğum süre boyunca hep hissettim ben ❤ ufak tefek şeyler olabilir ,üzülme sen sakın
Aynen kabarıkBiz bu akşam çay saati yapsak basıl olur diye konuştuk.
1 tatlı
1 tuzlu(tuzlular kısır,köfte,dolma,salata)
Sofra
En fazla 5 çeşit
Bakır yasak
Kara listedeki tarifler yasak
İçli.köfte, sarma,chesecake,san sebastian,kuş yuvası
Çay saati masası güzel fikirmiş benim salondaki masam güzel ışık alan bi yerde değil sofralı yarışmalarda güzel oy alamıyorum masa dizaynım da iyi değil demek ki, ama fikir güzel yani katılmak isterim
Hep merak ettiğim bir börekti.Kesinlikle senin tarifini deneyeceğim.
Özellikle yufkayı haşlamak aklıma gelmemişti.. Hatta su böreği açar orta kısmı yaparım demiştim.
Bir de baklavalik yufkayı daha az düşünmüştüm. Ama senin tarifin tam denk olmuş Bülent böreğin aynısı olmuş. Misafirlerim gelecek onlara tarifini yapmayı düşünüyorum.
Canım netten bir sürü tarif izledim
2 çeşit yapılıyordu.1 i yumurtalı,sütlü harca bulanıp seriliyordu,diğeri böyleAma doğrusu buydu.Çünkü su böreği haşlanarak yapılır.Bunun adı Adana su böreği
Yufkayı denedim.Küçük bir parçaBaktım hiç sorunsuz haşlanıyor.Tamamını öyle yaptım.
Tavsiyem yufkayı dene ona göre devam et.
Tadı aynı su böreği gibi oldu. Hatta çok şaşırdım.Baklavalık yufka olmadan haşlayıp su böreği deneyeceğim.
Peynir ile anlaşamadık.Ondan sunumum iyi olmadı. Ama tarifimden,tadından eminim
İnşaallah sende yapar beğenirsin
Bi tek sana ve bana güzel gelmiş bi de oy veren 6 kişiye
Çay saati masası güzel fikirmiş benim salondaki masam güzel ışık alan bi yerde değil sofralı yarışmalarda güzel oy alamıyorum masa dizaynım da iyi değil demek ki, ama fikir güzel yani katılmak isterim
Bi tek sana ve bana güzel gelmiş bi de oy veren 6 kişiye