Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Belkide evvoşum bimiyorum ki, bu çekimimde içime sinmeyen birşey vardi zaten ama onu hâlâ bulamıyorum bi daha ki yarışmada alan kişi birde bunu denesin olmadı,belki daha farklı olur sonuç
Yok ya sıkıntı var diye düşünme gayet güzel yapmışsın senin kararın tabi nasip böyleymiş ben sadece söylemek istedim. Sağol anlayışın için ❤

Yok ya sıkıntı var diye düşünme gayet güzel yapmışsın senin kararın tabi nasip böyleymiş ben sadece söylemek istedim. Sağol anlayışın için ❤
Ne demek kuzum benim,deneye deneye öğreneceğiz. Sen beni önemseyip fikrini belirttin sonuçta evvoscan

Ben sana baklavalık yufka ile yap dedimO resimdeki baklavalık yufka ile çıtır çıtır duruyor
Baklavalık yufkadan korktum nevoş, belki daha kolay olurdu onu bilmiyorum ama çok dağılan bişey ya elimde patlarsa dedim kolaya kaçtım nevoş ya ben anaaa şimdi farketmiş oldum

Baklavalık yufkadan korktum nevoş, belki daha kolay olurdu onu bilmiyorum ama çok dağılan bişey ya elimde patlarsa dedim kolaya kaçtım nevoş ya ben anaaa şimdi farketmiş oldum
Aynen sunumu çok zor ben çok zorlandımAma daha dikkat çekici olabilirdi.1.olur muyduO bilinmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…