- 29 Nisan 2015
- 31.490
- 105.775
- 798
Fena çarptı bizi nevoOkadar odaklanmisimki makarnaya makarna yazdim ne böregi ne pacangasi kol böregi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fena çarptı bizi nevoOkadar odaklanmisimki makarnaya makarna yazdim ne böregi ne pacangasi kol böregi![]()
Hee vallla bir dünya para saydı onlaraKünefe için yarışma için tabak, tatlının üstüne bir sürü Antep fıstığı aldın, daha ne yapacaksın![]()
Değil miKünefe için yarışma için tabak, tatlının üstüne bir sürü Antep fıstığı aldın, daha ne yapacaksın![]()
Yasooo bana bastirna yollasana senin buzlukta vardirDeğil mi![]()

Hediye o kadar para tutmazdı belki deHee vallla bir dünya para saydı onlara![]()
İnandık mi?Yasnaz katıl diyeceğine yasnaz katil yazmış öleeee didi valllaaa perican![]()
![]()
Paçanga için miYasooo bana bastirna yollasana senin buzlukta vardir![]()
![]()
![]()
Hediye manevi deynepHediye o kadar para tutmazdı belki de![]()
Yasnaz katılacak zatenYasnaz katıl diyeceğine yasnaz katil yazmış öleeee didi valllaaa perican![]()
![]()

Az mı olmuş canısı4 saatte 38 sayfa konuşmuşsunuz be vicdansızlar![]()
Oralara hiç girme bizim beyinler uyustu bulana kadarYasnaz katılacak zatenYoksa katil derken paçanga onda mı demek istedi
![]()
Paçanga kimde oyunu oynuyoz ayşocann4 saatte 38 sayfa konuşmuşsunuz be vicdansızlar![]()
geliyorum gidiyorum hâlââââ aynı muhabbetYasnaz katılacak zatenYoksa katil derken paçanga onda mı demek istedi
![]()

hee eheee çok az olmuş, az daha konuşsaydınız.Az mı olmuş canısı![]()

Katıl demek istemiş öyleee didi valllaYasnaz katılacak zatenYoksa katil derken paçanga onda mı demek istedi
![]()
Bence avcı ,kol böreği,lahmacun ve sosyeteyi arasınlarOralara hiç girme bizim beyinler uyustu bulana kadar![]()
bence kimseye vermediPaçanga kimde oyunu oynuyoz ayşocann![]()

Aynen ya ne paçangaymış ben şokgeliyorum gidiyorum hâlââââ aynı muhabbet
hee eheee çok az olmuş, az daha konuşsaydınız.![]()