- 2 Aralık 2015
- 34.052
- 112.310
- 798
Hediyeyi kullanmadım zaten ben birini, kızıma saklıyorum manevi hatıra. Anam yarışmadan kazanmış diye hatırlar. Ya da geline mi saklasam hava atsam gördükçe ben de yarışmadan kazanmıştım diyeÇok ta anlamlı zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hediyeyi kullanmadım zaten ben birini, kızıma saklıyorum manevi hatıra. Anam yarışmadan kazanmış diye hatırlar. Ya da geline mi saklasam hava atsam gördükçe ben de yarışmadan kazanmıştım diyeÇok ta anlamlı zaten
Denk gelecek bide seri yalıyor bideYani ilk yazma hakkınız gidiyor![]()
Aynen ablaDenk gelecek bide seri yalıyor bide
Zeytinli yap senhayırlı günler abla tarifin iç harcının önemi var mı acaba
Ben olsam kendime saklarım manevi hatırası var diye..Hediyeyi kullanmadım zaten ben birini, kızıma saklıyorum manevi hatıra. Anam yarışmadan kazanmış diye hatırlar. Ya da geline mi saklasam hava atsam gördükçe ben de yarışmadan kazanmıştım diye![]()
Benimde biri duruyorHediyeyi kullanmadım zaten ben birini, kızıma saklıyorum manevi hatıra. Anam yarışmadan kazanmış diye hatırlar. Ya da geline mi saklasam hava atsam gördükçe ben de yarışmadan kazanmıştım diye![]()
Kızına koy gelin kiymat filan bilmez biriyse filanHediyeyi kullanmadım zaten ben birini, kızıma saklıyorum manevi hatıra. Anam yarışmadan kazanmış diye hatırlar. Ya da geline mi saklasam hava atsam gördükçe ben de yarışmadan kazanmıştım diye![]()
İnandık tabiiask olsun
![]()
Bazen kesin 1.olur denilen tarif 1.olamoyor.Başka tarifte sunum patlaması işi götürüyorYani pacanga alindi diye biz ölekmi![]()
Kıyamıyoruz galibaKızına koy gelin kiymat filan bilmez biriyse filan
Bende nevresimi kullanmadım henüz![]()
AynenBazen kesin 1.olur denilen tarif 1.olamoyor.Başka tarifte sunum patlaması işi götürüyor![]()
Hayirlisi nediyelimBazen kesin 1.olur denilen tarif 1.olamoyor.Başka tarifte sunum patlaması işi götürüyor![]()
Kıyamıyorumyaaa dur şimdi çekip atasim geldiKıyamıyoruz galiba![]()
Hızlı olmak lazımmmAynen abla![]()
Ne yazmışım yalıyorrrDenk gelecek bide seri yalıyor bide

yazıyor diyecektim sjksjksjk

Sağ ol aşkom
At bakalımKıyamıyorumyaaa dur şimdi çekip atasim geldiatayimmi hiii çekim Atayim
gormemis gibi
![]()
Ben kurnazlık yapıyor gibi olmamak için bir tane yazıyordum. Yoksa döşemek benim de aklıma geliyor.Herkes 11:07 de yazmış biri saniye olarak önce yazmış
Birde şöyle hata yapılıyor.
Ben olsam 3-4 tarif yazarım.
1 tane yazıyorsunuz.Sonra ben size tekrar dönene kadar tarifler uçuyor![]()
Yalnız senin hatada hata benimkinden beter abla yalamak neHızlı olmak lazımmm
Ne yazmışım yalıyorrryazıyor diyecektim sjksjksjk
Blue_Peri haklı katil değil harf hatasıı
![]()
At bakalımBenimde duruyor
![]()