- 8 Nisan 2017
- 57.258
- 306.191
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alsaydın önünden, daş yesinVarlığı yetmez mipeynirimi beğenmedi
62 yaşına gelmiş peynir yapmamış kendisi denememis bile benimkini iiii ihhh diyor
![]()
Bişi derdimde buradan topluma ayıp olur minnoşumVarlığı yetmez mipeynirimi beğenmedi
62 yaşına gelmiş peynir yapmamış kendisi denememis bile benimkini iiii ihhh diyor
![]()
Ayıp ama ablam yaBişi derdimde buradan topluma ayıp olur minnoşum
Kahvaltıda önüne çökelek koydumAlsaydın önünden, daş yesin![]()
Aynen abla eşim ise goturuyor bazen arkadaşları ile ortak yiyorlar çoğunluk herkes peynirci den alındı sanmışBişi derdimde buradan topluma ayıp olur minnoşum
Yok bizde öyle hiç bişey e laf bulamasalar salata da ki yağ a laf ederlerAyıp ama ablam ya
Kötü bile olsa, çok güzel olmuş denir. Ama bu tam böreklik olmuş falan denir yani![]()
Ellerine emeğine sağlık olsun kuzum.Sen boşver ağzı olan konuşuyor işte.Kahvaltıda önüne çökelek koydum
Aynen abla eşim ise goturuyor bazen arkadaşları ile ortak yiyorlar çoğunluk herkes peynirci den alındı sanmış
Yaptı gene kaynanaligini ..birde komşum aradı ben apattmanla ilgili konuştuk esime kötülemek için diyor ki
Senin kontorun nasıl yetiyor bu kadar konuşmaya diyor
X bana yükler bende konuşurum dedim![]()
Ne diyeyim kuzu, Allah sabır versinYok bizde öyle hiç bişey e laf bulamasalar salata da ki yağ a laf ederler.
Ben onların verdiği yağa kokuyor diyordum kabul etmiyorlardi salataya ondan koydum ne yağı bu kokuyor dediler minik tabi hemen lafı söyledi![]()
Acayip ayar oluyorum bunlara varya.Ayıp ama ablam ya
Kötü bile olsa, çok güzel olmuş denir. Ama bu tam böreklik olmuş falan denir yani![]()
Hep mi aynı bunlar yaEllerine emeğine sağlık olsun kuzum.Sen boşver ağzı olan konuşuyor işte.
Artık durmaları yok bunların boş boş laflar maalesef.
Z.yağlı taze fasulye yapmıştım domatesli hemde kendi yaptıpım domatesten.
Dedi ki domatesi fazla olmuş,eşimde çok güzel olmuş ellerine sağlık olsun dedi.
Sustu..
Seninki de mi laf sokuyorEllerine emeğine sağlık olsun kuzum.Sen boşver ağzı olan konuşuyor işte.
Artık durmaları yok bunların boş boş laflar maalesef.
Z.yağlı taze fasulye yapmıştım domatesli hemde kendi yaptıpım domatesten.
Dedi ki domatesi fazla olmuş,eşimde çok güzel olmuş ellerine sağlık olsun dedi.
Sustu..
Bakayım ablacımAcayip ayar oluyorum bunlara varya.
Beğenmesende güzel olmuş demesi gerekirken dediği lafa bak .
Profile video ekledim baksana yasom bugün damardan girdim hep.
Görsün anyayı gonyayı ohhh iyi olmuşşş mnnoşum .Yok bizde öyle hiç bişey e laf bulamasalar salata da ki yağ a laf ederler.
Ben onların verdiği yağa kokuyor diyordum kabul etmiyorlardi salataya ondan koydum ne yağı bu kokuyor dediler minik tabi hemen lafı söyledi![]()
Soktuğunu zannediyorda ben yermiyim hiçççkoçumSeninki de mi laf sokuyor
Ben tahtalara vurayım en iyisi![]()
Bir laf vardı tamamı aklıma gelmedi kaynananın en iyisi diyeSeninki de mi laf sokuyor
Ben tahtalara vurayım en iyisi![]()
Kaynar kazana atmalıBir laf vardı tamamı aklıma gelmedi kaynananın en iyisi diye
Yani en iyisi bile kotulermis![]()
Yandım anam dedikçe altına odun atmalıKaynar kazana atmalı![]()
![]()
Yemezsin paşamSoktuğunu zannediyorda ben yermiyim hiçççkoçum![]()
Çoğuda aynı zaten minnoşum.Hep mi aynı bunlar ya
Ben mesela gorumceyim gelinin anneme getirdiği yemeği beğenmedim ama yedimde yanj dile de getirmedim
Çünkü alisamadigimiz el lezzeti farkı var eline sağlık demek zor değil yani
Sonra kapıdan çıkarken hakkını helal et diyorlar olmuyor işte edemiyorum![]()
İyice haşlamalıYandım anam dedikçe altına odun atmalı![]()
Aynen koçumYemezsin paşam![]()