- 22 Temmuz 2017
- 47.477
- 139.981
- 598
Yok canım, 40 yaş için açıldı. Eşim aldı az evvel40 değil 45 canımBiz 1 ay daha bekleyeceğiz
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım, 40 yaş için açıldı. Eşim aldı az evvel40 değil 45 canımBiz 1 ay daha bekleyeceğiz
![]()
Eşim hala bakacak bekliyorumDuman çıktıysa hiç kullanma bence de. Yangın falan çıkar Allah muhafaza

Sinovac istiyorum ama elimize geçer mi bilmemNevreste 40 yaşına girdin aşı kapsamına alındın hemen, olmak istiyordun. Ben tırsıyorum hangisini olacaksın sen
![]()
Hadi ya süperYok canım, 40 yaş için açıldı. Eşim aldı az evvel![]()
Yok diyorlar aşkom,BionTech varmış şu anSinovac istiyorum ama elimize geçer mi bilmem![]()
Sağlıkçılar onu oluyor ve öneriyor zaten ablaSinovac istiyorum ama elimize geçer mi bilmem![]()
Hemen bak e-nabız’aHadi ya süper![]()
Senin normal canim size oncelik tabiki hayirli olsun simdidenGünaydın
Eşim şimdi aşı randevusu aldı, bende bakayım dedim, meğer öncelikli aşı sıralamasındaymışım. Şeker ilaçları kullandığım için muhtemelen. Salı günü ilk dozum için randevu aldım![]()
Sağolasın FilizCan’ımSenin normal canim size oncelik tabiki hayirli olsun simdiden![]()
Yok diyorlar aşkom,BionTech varmış şu an
Sağlıkçılar onu oluyor ve öneriyor zaten abla![]()
Evet banada çıkmış şimdi baktımHemen bak e-nabız’a
Bende öncelikliymişim, hiç bakmamıştım şimdiye kadar
Salı günü ilk dozumu olacağım![]()
Hadi hayırlı olsunEvet banada çıkmış şimdi baktım![]()
Sağ olHadi hayırlı olsun![]()
Hayırlı olsun canımEvet banada çıkmış şimdi baktım![]()
Bir beni anlamıyor oAnlıyorsa iyi![]()
![]()
Aslında anlar ama bazı şeyleri yapmaz mesela benden daha tembel dir iş yapma konusundaHangimizin anlıyor ki![]()
Anlaması iyi :) benimki hiç anlamaz tamirden. Yaparım derse de hepten bozup bırakır. Direk çöpAslında anlar ama bazı şeyleri yapmaz mesela benden daha tembel dir iş yapma konusunda
.elektrikli ürünleri bilir yapamasa da arızası ne bulur .ama fırın sohben tamiri yapıyor buzdolabından anlamaz mesela![]()