- 25 Temmuz 2013
- 8.108
- 17.436
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde ard arda aldıkYok elticim net zor çekiyorEşimede cuma çıkmıştı.Birlikte aynı güne alalım
![]()
Ben özellikle hastane olsun istedim.Alerji, yan etki olursa müdahale olur diye.Hastanede randevu bulabildik cancağzım
ASM’de yoktu![]()
Yapan sen olunca yarım saate hazır olur tabiÇok kolay cancağzım, yarım saatte hazır![]()
İşin orasını hiç düşünmedim Deynep’imBen özellikle hastane olsun istedim.Alerji, yan etki olursa müdahale olur diye.
2 kişilik olunca 30-40 dk arasında hazır Deynep’im. Kalabalık aile olsak, haklısınYapan sen olunca yarım saate hazır olur tabi
Hamuru var, malzemeleri hazırlaması doğraması, pişirmesi var, mümkünatı yok ben yarım saate hazır edemem![]()
Şifa olsunBizde ard arda aldık
Tesadüf, görümcem de benden 10 dk öncesine randevu almış![]()
O zaman afiyet olsun cancağızımÇok kolay cancağzım, yarım saatte hazır![]()
Sağolasın cancağzımO zaman afiyet olsun cancağızım![]()
Allah korusun,kendini şartlama hemşom,vurunca 15 dakika zaten bekletiyorlar,sıkıntı olursa mudahale ederlerInş hemsom yaa ,bende anksiyete var ya ufak çaplı kalp krizi gecirebilirim![]()
Gördüm gördüm herkese muhteşem atıp bana beğeni atmakE Elif_Eylul canım ben yorumu beğenip tek tek cevap verdim sonradan görmemişim özür dilerim bilerek olmadı![]()

Yaaa onada mı dikkat ettinGördüm gördüm herkese muhteşem atıp bana beğeni atmak![]()
![]()
![]()
Ben alışkınım sorun yok hemmen görürüm öyle şeyleriYaaa onada mı dikkat ettinözellikle yapmadım vallah ya ama düzelttim bak muhteşem yaptım seninle hiç ilgisi yok alınma tamam mı benim yaptığım bir hata
![]()
Matmazel sakatlandı