- 22 Temmuz 2017
- 47.461
- 139.912
- 598
Geçmişler olsun Kukrişim, hayırdır?Matmazel sakatlandı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmişler olsun Kukrişim, hayırdır?Matmazel sakatlandı![]()
Ayağıma tabure düştü yüksekten baş parmağımın kemiği incinmiş yasom felaket zonkluyo üç gün basma dediGeçmişler olsun Kukrişim, hayırdır?![]()
Geçmişler olsun kukrişim, davşan gibi gezersin artıkAyağıma tabure düştü yüksekten baş parmağımın kemiği incinmiş yasom felaket zonkluyo üç gün basma dedi![]()
Aaa gecmis olsun canimyaaAyağıma tabure düştü yüksekten baş parmağımın kemiği incinmiş yasom felaket zonkluyo üç gün basma dedi![]()
Evet canım zedelenmiş ödem de var,sağol canımGeçmişler olsun kukrişim, davşan gibi gezersin artık
Zedelenme mi var?![]()
Sağolasın canımAaa gecmis olsun canimyaa![]()
Gözlerin fena ama senlik kesinlikle birşey yok hepiniz benim için aynısınız seviyorum sizleriBen alışkınım sorun yok hemmen görürüm öyle şeyleri![]()
Nazara geldin aşkomMatmazel sakatlandı![]()
Çok geçmiş olsun canımAyağıma tabure düştü yüksekten baş parmağımın kemiği incinmiş yasom felaket zonkluyo üç gün basma dedi![]()
Don olayı gerçek olmasin hemsom,toplaHadiyaaaa yağyomu camasirlar var ben spor yapiyorum![]()
Anaaaa bizim burda yok demekki geliyo kararmisti enson dur gidem toplayamDon olayı gerçek olmasin hemsom,toplaEse ese yağıyor
Hacı Amcayı günaha sokma,koşAnaaaa bizim burda yok demekki geliyo kararmisti enson dur gidem toplayam![]()
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım![]()
Aretim ya fena zonkluyoNazara geldin aşkom![]()
Kiz bisey yok burda aman AllahimHacı Amcayı günaha sokma,koş![]()
Aretim ,ayak altında yastıkla yatmanın lazım ki dolaşımda sıkıntı olmasın, ayak şişmesin,en azından bu gece kıpırdama çokAretim ya fena zonkluyo.
Değnek getirdi arkadaşım şimdi kalktım tuvalete mutfakta biraz oturayım ben yatamam ki öyle![]()
Kimin Bursa'sı buuuKiz bisey yok burda aman Allahim![]()