Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel abla ben çok seviyorumBu rulo börek dün sabah pişirip bahçeye götürdüm.Buzluğa koymuştum.Nasıl yaptığımı sordular![]()
İnşaallah bakalımOylama başlayınca ekşın gelir nevoşum![]()
Bendekileri alDaha yarpakkk getirecem annemden bir gideyimde![]()
Filizko konusmama kararı almıştı en son
Geçmiş olsun dileklerimi iletir misin nevo tekrar görüşürsen![]()
Aleykum selam canim sende selam söyle çok gecmis olsun dileklerimizi söyle![]()
Allah sifa versin inşallah❤
Geçmişler olsun ablacım![]()
Yaa kıyamam cok gecmıs olsun abla![]()
Geçmiş olsun ablacim Allah sifa versin![]()
Allah yardımcın olsun, acil şifalar diliyorum ınş ciceemm![]()
Hepinize çok teşekkür ediyorum hanımlar sağolun,durum bu işte parmaklarımı açamadım resmen yerçekimine dayanamadı düştü durduKötü olmuş ablaçok geçmiş olsun ❤
Ben arkasındayım,Filizko konusmama kararı almıştı en son![]()
Valla şaka maja haftaya salı sonmus nevoş, şimdi farkettim benİnşaallah bakalım![]()
Başını ağrıttılar kadının, üstüne trip yedi(k). Bence hiç karışmasın
Ablam yorma kendiniHepinize çok teşekkür ediyorum hanımlar sağolun,durum bu işte parmaklarımı açamadım resmen yerçekimine dayanamadı düştü durdubiraz önce düzeldi gibi an hareket edince ağrı giriyor gene.Ortopediye gidilecek bakalım ne olacak.
Yaşlanmayın kendinizi asla yormayın sonu böyle oluyor maalesef canınızın kıymetini bilin lütfen.
Zaman kalmadı yapın kurtulunValla şaka maja haftaya salı sonmus nevoş, şimdi farkettim bençok var sanıyorum
![]()
Yassah ne kız valla ben bu ay susma kararı aldım sonra biseyler bana patliyo
Takılıyorum yaBaşını ağrıttılar kadının, üstüne trip yedi(k). Bence hiç karışmasın![]()
Tazeymiş gibi oluyor dimi ablaBuzluktan çıkarıp buzlu pişirdim.Çıtır çıtır olmuştuDolap boşaldı biraz yapayım kalsın diyorum rahat oluyor
![]()
YasakYassah ne kız valla ben bu ay susma kararı aldım sonra biseyler bana patliyo![]()
Fazla kalmayacam zaten çıkacam birazdan sizlere bakayım dedimAblam yorma kendini![]()