- 24 Eylül 2018
- 102.694
- 303.298
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ya nasıl olayımDohtor beğğ böreeeem var böreeeem yapmadan olmak istemeeeeem![]()
Öyle abla çok şükürNevoşum zaten ailen yanında annen var kardeşin var onlar zaten yardımcı olurlar sana her konuda .
Aynen yarın dediHemde yarın demiş, sen 2 ay diyorsun![]()
Sağ ol canımÇok geçmiş olsun canım![]()
Abla kızlarım var o bile yeterOlsada gömsek mideye hemen
Yani yanında destek olacak bir ailesi var.
Bak bana kim var yanımda kise yok bişi olsa tek başımayım kıızm ne kadar gelebilir yanıma .
Ne güzel işte,senin hiç birşey düşünmeden bu ameliyat işini olup sağlığınakavuşman lazım bir an önce.Öyle abla çok şükürÇocuklarımda büyüdü
![]()
Öyle ablam sağ olNe güzel işte,senin hiç birşey düşünmeden bu ameliyat işini olup sağlığınakavuşman lazım bir an önce.
Kesinlikle zorlandığın durumda da annenler var nasılsaAbla kızlarım var o bile yeter![]()
Ben senin durumunda olsam inan hiç beklemezdim bile.Öyle ablam sağ ol![]()
Evet ablaKesinlikle zorlandığın durumda da annenler var nasılsa![]()
Bende çok beklememBen senin durumunda olsam inan hiç beklemezdim bile.![]()
Orada kendini rahim zanneden bir bölüm oluşmuş
O her ay kan toplayıp şişiyormuş ve alınması gerekiyor.
Mecbur aldıracağım 2 aydır hayatım felçÜtüyü bile kaldıramıyorum,çabuk yoruluyorum ve topallıyorum ağrıdan
1-2 ay idare edeyim işlerimi halledip olayım.
Kadın olmak, anne olmak ne zor. Bu durumda bile yapılacak işleri düşünüyorsun
Çok şanslıısn bu konuda nevoşumEvet abla![]()
Canım en fazla 1 ay beklerimKadın olmak, anne olmak ne zor. Bu durumda bile yapılacak işleri düşünüyorsunBelki bekledikçe ilerleyecek, küçük çocuğun da yok, kızlar desen yardımcı olur, bu durumda annenler bile yardımcı olur Nevoş. Keşke önce ameliyatını olsan.
17 yıl çok sıkıntı yaşadım artık mükafatını alayım.Bunu 11 yıldır çekiyorum.İşte önce bu sebepten gidemedimÇok şanslıısn bu konuda nevoşum![]()
Dememki hemen karar verip bu işi bitiriyorsunBende çok beklemem![]()
HoşbuldukMerhaba hoş geldiniz![]()
Canım benim boşver bayramı yaa.Canım en fazla 1 ay beklerim
İşlerimi halledeyim .Sonra araya bayram girer ondan sonra olurum![]()
Bazen ihmalkarlık yapıyoruz hepimiz,böyle böyle derken dertler katlanıyor işte.17 yıl çok sıkıntı yaşadım artık mükafatını alayım.Bunu 11 yıldır çekiyorum.İşte önce bu sebepten gidemedim![]()
Temizliğe gelsinler, yemek yapmaya gelsinler. Kimse açık aramaya gelmesin![]()