- 24 Haziran 2015
- 40.403
- 155.941
- 798
Kız yata yata zaten midem çalışmamaya başladı birde pastırma yersemBastırnayı aldın mı Kukrişim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız yata yata zaten midem çalışmamaya başladı birde pastırma yersemBastırnayı aldın mı Kukrişim![]()
Bitmese sasirirdim fena lezzetli görünüyorduGünaydın perişimdaha dünden bitti
![]()
Haklısın canım,çok küçükler, hepsine ayrı dikkat etmen lazım.
AminAllah benim gibi 3 bebeli olanlara bol sabır versin
![]()
![]()
![]()
Ya perişim keşke beraber yeme fırsatımız olsa en güzelini yaparımBitmese sasirirdim fena lezzetli görünüyordu![]()
Dömbik kankalara gelsin mamalarKankalar yesin dobidik olsunlar zaten dobikler
Sagol ablam İnşaAllah sifa olur![]()
Şimdi okudum bende savaş çıkmış resmenOkumaya daldım Deynep’im
Dün gece profilde bir didişme başlamıştı. Uzamışta uzamış![]()
Amin canımAllah benim gibi 3 bebeli olanlara bol sabır versin
![]()
![]()
![]()
Canım beniiimYa perişim keşke beraber yeme fırsatımız olsa en güzelini yaparımben karışık sevmem ilk yaptığım ve hafif yaktığımı yedim iki dilim
![]()
Aynen çok haklısın nevoşYoğun bakımda yatmaktan iyidir
6 aydır hala koku alamıyorum2 ay öksürdüm.Tekrar yaşamayı asla istemem
Yada ben ölmedim bir yakınıma bulaştırıp yoğun bakıma düşmesine neden olabilirim.Bunları düşünmek lazım
![]()
Pişmanım hakim beyCanım beniiimkeşke yakın yerlerde olsaydık hepimiz toplansaydik çok güzel olurdu
,yaktığını mi yedin evvom yaa iki dilim bide
![]()
Teşekkür ederim yasiHayırlı olsun canım![]()
Ben iki dilim az diye söylüyorum sen pişmanım diyonPişmanım hakim bey![]()
Aşımı oldun sosyalimTeşekkür ederim yasi
Ailemde olanda var olmayanda
Ya çeni yirim ben yaaa
Doydum perim nereye yerleşti onu düşünüyorumBen iki dilim az diye söylüyorum sen pişmanım diyongel burayaaa oyy giyamam amaaaa doydunmu sen onla
![]()
Işte bende bağışıklık sistemim ya aşıyı kaldırmazsa diye kafayı kırıyorumGece yazışmışlar,ASSOSyal ’e aşı sırası gelmiş. Ama korktuğunu söylüyor.
Unutulan bir durum var, hepimiz korkuyoruz.
Bir umut olarak bu aşıyı oluyoruz.
Bağışıklık sistemimiz güçlenmez ve antikor üretmez isek, daha yıllar boyunca bu illet devam edecek ve varyasyonu nasıl olacak bilmiyoruz.
Belkide yeniden mutasyona uğrayacak ve şimdi aşı olanlar da riske girecek.
Bunun vebalini aşıdan kaçanlar nasıl ödeyecek?
Hakka girmek değil mi bu?
Yok evvoşum, bugün 35 yasa aşı hakkı açılmış, banada gelmişte ben korkuyorum yan etki yapacak diyeAşımı oldun sosyalim![]()
Amağnn kız ne güzel aşını ol korkmaYok evvoşum, bugün 35 yasa aşı hakkı açılmış, banada gelmişte ben korkuyorum yan etki yapacak diyeonu söylüyordum kızlara
![]()
Bıngil bıngıl gobiseeDoydum perim nereye yerleşti onu düşünüyorum![]()