• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Senden böyle beğeni cümleleri duyunca çok mutlu oluyorum canım, çok teşekkür ederim 🤗💕
Arkadaşlar haklı sanki🤩Ciddi rakip olacaksın🤭😍Benim börek iyi ki olmadı mı desem🤣
Kendimi tutuyorum ama sizin börekleri görünce dayanamıyorum🤣Niye benim konum yok diye🤭

Arkadaşlar haklı sanki🤩Ciddi rakip olacaksın🤭😍Benim börek iyi ki olmadı mı desem🤣
Kendimi tutuyorum am sizin börekleri görünce dayanamıyorum🤣Niye benim konum yok diye🤭
Kısmet canım, ben ailece çok sevdiğimiz bir börek yaptım , kızımı okuldan almaya gittim, eve uçarak geldi paçanga var diye, o kadar seviyor 🥰 diğer börekler de çok güzel, hem sunumlar, hem tarifler çok özenli 🤗 senin olmamana senin açından üzüldüm ama bizim oylarımızın akibeti için birazcık minnacık sevinmiş olabilirim 🤭😅

Ahanda işte pacanga en korktuğum kişide cıktı :bicak: :skandal: Herkes dağılabilir :KK14:
Offff ya, deme öyle 🙈 valla diğer börekler ve sunumlar ortada, bir sürü iddali tarif var , her sene farklı bir börek 1.olmuş, bakalım bu sefer nasıl gelecek oylar, çok şaşırtıcı olabiliyor bazen oylama ,bekleyip görelim 🤗

Kısmet canım, ben ailece çok sevdiğimiz bir börek yaptım , kızımı okuldan almaya gittim, eve uçarak geldi paçanga var diye, o kadar seviyor 🥰 diğer börekler de çok güzel, hem sunumlar, hem tarifler çok özenli 🤗 senin olmamana senin açından üzüldüm ama bizim oylarımızın akibeti için birazcık minnacık sevinmiş olabilirim 🤭😅
Afiyet bal şeker olsun🤩😍🌹
4 gün kaldı tüm detaylarım hazır bir tek sunum yok.Umarım tutarım kendimi🤣
Ama dediğin gibi muhteşem sunumlar,tarifler geldi.Yapsam bile sonlarda olmaktan korktum🤣

Afiyet bal şeker olsun🤩😍🌹
4 gün kaldı tüm detaylarım hazır bir tek sunum yok.Umarım tutarım kendimi🤣
Ama dediğin gibi muhteşem sunumlar,tarifler geldi.Yapsam bile sonlarda olmaktan korktum🤣
Sen ve sonlarda olmak 🤭 yan yana düşünemedim bu ikiliyi 😅 yaparsan biz de güzel bir börek ve güzel bir sunum görmüş oluruz canım 🤗 4 gün içinde kararını verirsin 🥰

Back
X